STUDENTJOB BLOG

Bijles

Druk op de ketel: middelbaar onderwijs

In het middelbaar onderwijs komt er veel op je af. Je volgt talloze vakken die ieder hun eigen SO’s, SE’s en reguliere toetsen hebben, moet presentaties, mondelinge examens en projecten afronden, probeert een hoog cijfer te halen voor een handstand bij gym en zit avonden te stampen op die gekke werkwoordspelling van Engels. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat je ook nog wel eens iets leuks wil doen en zo af en toe moet voetballen, hockeyen of volleyballen. Het is al druk zat, en wat je het allerminst kan gebruiken is extra leertijd voor dat ene moeilijke vak en stress voor de toetsen. Daarom is het een goed idee om professionele bijles voor middelbare scholieren van Scriptium te overwegen.

 

Bijles als hulpmiddel

Elke leerling heeft wel eens moeite met een vak. Het kan zijn dat het je gewoon niet ligt. Als je het liefst bezig bent met cijfers en technologie, is een vak als geschiedenis of een taalvak als Frans of Duits best een uitdaging. Andersom is het voor de taalkenners onder ons soms onmogelijk om al die wiskundige formules uit het hoofd te leren en correct toe te passen in een toets. Het is dan ook niet gek dat je wel eens extra ondersteuning kan gebruiken. Er wordt al decennialang bijles gevolgd door leerlingen: waarom zou jij het ook niets een proberen?

 

Bijles van Scriptium

Bij Scriptium werken ervaren bijlesdocenten die jou kunnen helpen bij elk middelbaar vak. Je kunt als middelbare scholier uitstekend bij Scriptium terecht voor professionele en persoonlijke bijles voor bijvoorbeeld Frans, Duits, wiskunde (a, b, c en d), geschiedenis en Engels. Ook voor de overige vakken kun je prima bij hen terecht.

 

Hoe werkt het?

Als je graag als middelbare scholier bijles zou willen, kun je het beste een mail sturen naar info@scriptium.nl. In die mail geef je dan aan voor welk vak je bijles zoekt en op welke termijn je graag aan een bijlesdocent gekoppeld zou willen worden. Een medewerker van Scriptium neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens gaan ze op zoek naar een bijlesdocent die aansluit op jouw verzoek. Je kunt dan telefonisch persoonlijk met de bijlesdocent bespreken waar je precies moeite mee hebt, wanneer je precies bijles zou willen ontvangen en hoeveel bijles je nodig denkt te hebben. Scriptium maakt dan een offerte voor je ouders zodat alles mooi geregeld is. En dan rest alleen nog het studeren samen met de bijlesdocent en het behalen van mooie cijfers als resultaat. Je kunt overigens goed terecht bij Scriptium voor het laten nakijken van verslagen en teksten.

 

Meer weten?

Wil je liever eerst meer weten over bijles voor middelbare scholieren van Scriptium? Bezoek dan onze website voor meer informatie of stuur een mail met je vragen naar ons e-mailadres. Natuurlijk is het ook mogelijk om te bellen. Contactgegevens zijn te vinden via de website.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.