STUDENTJOB BLOG

Een laptop, we kunnen eigenlijk niet meer zonder en vooral tijdens je studie is het essentieel om er één te hebben. Het is meestal een grote aankoop, waar je een lange tijd mee doet. Je wilt dus geen verkeerde keuze maken. Er zijn tegenwoordig zoveel laptops dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is nou een goede laptop en hoe vind je die? Wij helpen jou een handje!

de juiste laptop vinden voor tijdens je studie


Vergelijkingswebsites

Op vergelijkingswebsites wordt er een selectie gemaakt gebaseerd op de criteria die jij selecteert. Hierdoor komen de beste opties naar boven, ook kun je gelijk zien waar de laptop het goedkoopst is. Zo vind je precies de juiste laptop die in lijn is met jouw wensen tegen de goedkoopste prijs. Er zijn tal van zulke websites te vinden, genoeg keuze.

Ervaringen

Vraag mensen in je omgeving naar welke laptop zij hebben en of ze daar tevreden mee zijn. Als je veel mensen ziet met een bepaald soort merk laptop kun je ervan uitgaan dat het goede moet zijn. Als voorbeeld zie je dat veel studenten kiezen voor een Apple MacBook omdat die laptops van goede kwaliteit zijn en ook nog is ultra licht en dun, makkelijk mee te nemen in je tas dus. Niet alleen aan mensen om je heen kan je het vragen. Je kan ook reviews op internet bekijken waarin mensen vertellen over hun ervaringen met een bepaalde laptop.

De winkel

Je hebt vandaag de dag een groot online aanbod laptops die je de volgende dag al kunt laten thuisbezorgen. Toch kan het fijn zijn op de laptop even in het echt te zien en ‘te voelen’. In de winkel zijn er ook medewerkers die jou een goed advies kunnen geven. En het is mogelijk om nog extra services bij je laptop aan te schaffen. Ze kunnen bijvoorbeeld alvast jouw laptop compleet instellen of de office programma's installeren. Dan kun je thuis gelijk aan de slag met je nieuwe aankoop.

Hopelijk heeft deze lijst jou op weg geholpen met het kiezen van de juiste laptop voor tijdens de studie. Het is belangrijk om je van tevoren goed te laten informeren, maar met de tips hierboven komt dat vast en zeker helemaal goed. Zoek jij nou nog een laptop? Het is binnenkort Black Friday wat betekent; een hele hoop korting, ook op laptops. Om dat niet te missen spot hier goedkope laptops tijdens Black Friday.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.