STUDENTJOB BLOG

Wanneer je klaar ben met je middelbare school wordt er vaak van je verwacht dat je meteen met een studie begint. Je bent net klaar met je examens en dan moet je na een paar weken al weten wat je met de rest van je leven moet doen? Best heftig! Hm, misschien is au pair worden iets voor jou?

Een tussenjaar of een bijbaan in het buitenland kan een geweldige manier zijn om nieuwe ervaringen op te doen en je horizon te verbreden. Een avontuur als au pair is de perfecte oplossing voor (beginnende)studenten die op zoek zijn naar een unieke ervaring in het buitenland. 

Als au pair word je echt onderdeel van een gezin en zorg je voor hun kinderen. Het is fantastische kans om een nieuwe cultuur te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en je taalvaardigheden te verbeteren. Klinkt goed, toch? 

Lees verder om erachter te komen waarom au pair worden via Nina.care de perfecte keuze is voor studenten die een bijbaan in het buitenland willen.

 

Je ontdekt een nieuwe cultuur

Een tussenjaar of een bijbaan in het buitenland kan een geweldige manier zijn om nieuwe ervaringen op te doen en je horizon te verbreden. Een au pair jaar via Nina.care kan de perfecte oplossing zijn voor studenten die op zoek zijn naar een avontuurlijk tussenjaar. 

Als au pair ben je tijdelijk onderdeel van een gastgezin en zorg je voor hun kinderen. Het is een unieke kans om een nieuwe cultuur te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en je taalvaardigheden te verbeteren.

 

Jouw perfecte gastgezin is out there!

Nina.care heeft een database vol met leuke gastgezinnen in verschillende landen. Of je nu de voorkeur geeft aan een bestemming in Europa of Australië, Nina.care vindt het perfecte gastgezin voor je. 

Vind je het spannend om zomaar bij een vreemd gezin te gaan wonen? Logisch! Nina.care laat gelukkig niet zomaar iedereen in hun database. Ze staan bekend als een zeer streng au pairbureau, zowel voor gastgezinnen als voor au pairs. Je komt pas binnen als je een strenge screening hebt doorlopen. Veilig voor jou én veilig voor het gastgezin!

Daarnaast werken ze ook aan de hand van een formule die rekening houdt met de persoonlijke voorkeur en interesse van het gezin, maar ook van de au pair. Stel jij bent dol op de natuur en je vindt veganistisch eten heel belangrijk - Dan zal Nina.care hun best doen om een gezin te vinden die hierbij past. 

 

Nina.care ondersteunt en begeleidt je tijdens je au pair jaar

Het fijne aan Nina.care is dat ze je uitgebreide ondersteuning en begeleiding bieden voor, tijdens en na je au pair jaar. Voorafgaand aan je vertrek krijg je bijvoorbeeld een uitgebreide training en hulp bij het vinden van jouw perfecte gastgezin. Tijdens je verblijf kan je altijd een contactpersoon bellen voor eventuele vragen of problemen. En na afloop van je au pair jaar kan je altijd bij Nina.care terecht voor verdere ondersteuning of misschien zelfs wel voor een deel 2 van je avontuur! 

Zo kan je zorgeloos genieten van je avontuur in het buitenland én vinden je ouders het ook net even wat minder spannend. 

 

Je verdient geld en verbetert je taalvaardigheden

Een ander voordeel van een au pair jaar via Nina.care is niet alleen de onvergetelijke ervaring, maarrr… je verdient ook geld! Je krijgt namelijk kost en inwoning bij je gastgezin én een vaste vergoeding voor je hulp bij het zorgen voor de kinderen. 

Je kan ook vaak zonder extra kosten de lokale taal leren, waardoor je naast een bijbaan in het buitenland ook je taalvaardigheden kan verbeteren. Niet verkeerd voor de CV en je toekomstige carrièremogelijkheden!

 

Geen zorgen over alle administratieve rompslomp

Eigenlijk is een au pair jaar de perfecte keuze voor studenten die een tussenjaar of bijbaan in het buitenland willen, maarrr.. het is wel gedoe! Toch? Niet als je het via Nina.care regelt. Dan krijg je namelijk niet alleen een unieke ervaring, maar ook uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het vinden van een geschikt gastgezin en het regelen van alle praktische zaken, zoals een visumaanvraag, VOG of andere eisen die het gastland stelt. 

Zo hoef je je alleen maar bezig te houden met het ontdekken van de lokale cultuur en het leren van een nieuwe taal. 

 

Kortom, een au pair jaar is de perfecte keus!

Een au pair jaar via Nina.care is de perfecte keuze voor studenten die op zoek zijn naar een avontuurlijk tussenjaar of een bijbaan in het buitenland. Het is een unieke ervaring, je leert een nieuwe cultuur, ontmoet nieuwe mensen én je verbetert je taalvaardigheden. 

De ondersteuning die Nina.care biedt, zorgt ervoor dat je zorgeloos het vliegtuig instapt en je veilig aan je avontuur begint. Schrijf je gratis in via Nina.care en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring als au pair! 

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.