STUDENTJOB BLOG

halloween

Geen ander land viert Halloween zo uitbundig als de Verenigde Staten. De meeste Amerikanen pakken uit met verkleedpartijen, decoratie en grote feesten. Maar ook in Nederland zijn er genoeg leuke activiteiten om te doen tijdens Halloween. Wij hebben de vijf leukste activiteiten voor jou uitgezocht. 

 

 

 

1. Dungeon Halloween

 Beleef een angstaanjagende nacht in de Dungeon in Amsterdam. In de avond van 31 oktober sluit de Dungeon niet en kun je dus de hele nacht terecht om te griezelen. Heb jij stalen zenuwen en durf je deze tour aan? Bestel dan gauw jouw nachtticket voor €12,50. 

 

2. Walibi Fright Nights

 Walibi Fright Nights, wie kent het nou niet? Het jaarlijks terugkerende evenement in Walibi. Het attractiepark verandert in een horrorpark. Laat je de stuipen op het lijf jagen in de vier spookhuizen of in de zes ‘scare zones’. Je kunt tot en met 1 november naar een van de Fright Nights gaan. Kaartjes zijn al vanaf €36 te koop. 

3. Amsterdam Halloween Parade

 Heb je zin om je helemaal uit te leven met een griezelig kostuum en schmink? Dan moet je echt bij de Amsterdam Halloween Parade zijn. Het thema van dit jaar is immortal fame, ook wel onsterfelijke roem. Het feestje begint om 22:00 en gaat door tot in de vroege uren. De tickets kosten €28,50! 

4. Halloween Horror show

 Heb je geen zin om je te verkleden en wil je toch een nacht griezelen? Dan kun je natuurlijk ook naar de bioscoop gaan! De pathés in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Tilburg bieden een nacht vol met griezelige films. Er worden vier films in een totaalpakket aangeboden, dus je kunt ze allemaal bekijken. De volgende films worden getoond: The Awekening, Paranormal Activity 4, Sinister en Silent House. Geniet van een onvergetelijke griezelige nacht.

5. Night of Darkness 

Op vrijdag 30 oktober en zaterdag 31 oktober kun je de engste route van Nederland lopen in Beverwijk. Langs de route liggen drie ‘hauntend houses’ die allemaal een apart thema hebben. Schrikken ga je zeker! Daarnaast kun je op verschillende locaties genieten van een soms wat bloederig hapje en drankje. Durf jij het aan om deze route te lopen? De tickets voor deze angstaanjagende route zijn €25.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.