STUDENTJOB BLOG

kerstvakantiebaantjes

Het aftellen is begonnen. Nog een paar weken en dan is het zover: kerst en oud en nieuw! Maar in deze dure maand vol feestjes, cadeaus en lekker eten kun je wel een extra zakcentje gebruiken. Wat zijn dé kerstvakantiebaantjes die goed verdienen en ook nog eens heel goed staan op je cv? Wij zetten ze voor je op een rij!

1. Inpakhulp bij de mooiste winkels
Met alle cadeaus die over de toonbank vliegen, hebben winkels extra handen nodig om cadeaus in te pakken. Bijna elke winkel heeft in deze drukke periode vacatures openstaan. Een mooie kans om bij je favoriete winkel aan de slag te gaan! Solliciteer bijvoorbeeld naar een functie bij de stand van Maison Scotch in de Bijenkorf.

2. Ontwikkel je commerciële vaardigheden binnen een functie bij T-Mobile
Zoek jij een uitdagende baan met targets en mooie bonussen? T-Mobile biedt naast veel leuke en commerciële functies ook trainingen! Zo kun jij bijverdienen én kennis en ervaring opdoen.

3. Ga aan de slag als logistiek medewerker voor grote en bekende merken
Vandaag besteld, morgen in huis, dat is het devies van de meeste webwinkels. Met alle kerstcadeautjes die online besteld worden, hebben webshops extra handen nodig om ervoor te zorgen dat iedereen zijn online aankopen op tijd ontvangt. Steek jij graag de handen uit de mouwen?
Dan kun je bij verschillende webshops in de kerstvakantie aan de slag als logistiek medewerker.
Denk aan bol.com, V&D en De Bijenkorf. Je zult artikelen inboeken, inpakken of orderpicken.

4. Kerstsfeer in de horeca
Tijd voor wat gezelligheid tijdens de donkere dagen! Ga werken op een van de vele kerstevenementen! Markten en pleinen staan vol met mensen die genieten van muziek, glühwein en schaatsbanen. Als horecamedewerker kun jij in deze gezellige kerstsfeer aan de slag, zoals op het Vrijthof tijdens Magisch Maastricht!


Ga op zoek naar jouw tijdelijke baan!

Op StudentJob zijn veel verschillende baantjes voor de komende maand te vinden. Welke decemberbaan maakt jou enthousiast?


Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.