STUDENTJOB BLOG

Een overvol bureau, je sleutels die je telkens kwijtraakt, en de batterij van je telefoon die steeds sneller leeg gaat; als student heb je het moeilijk. Om jouw studentenleven een stukje makkelijker te maken, hebben wij een paar betaalbare gadgets op een rij gezet.

Cube

 

1. Nooit meer te weinig stopcontacten met de PowerCube

Stel: Je tentamens komen er weer aan en je bent van plan om te gaan blokken in de bibliotheek. Er zijn nog een aantal zitplaatsen vrij, maar alle stopcontacten zijn al bezet. Herkenbaar? Geen probleem, als je de PowerCube bij je hebt. Met dit gadget kun je namelijk al je opladers samenvoegen in één blokje. De PowerCube heeft naast gewone stekkeringangen ook een USB-aansluiting, waarmee je binnen no time je mobiele telefoon, iPod of tablet kunt opladen. Ook heel mooi: je hebt hem al vanaf € 17,-.

Vijf betaalbare gadgets die je moet hebben!

2. Altijd weten waar je sleutels zijn met Tile

Je portemonnee, je sleutels, je tas: je bent ze vast allemaal weleens kwijtgeraakt. Om jou een enorme zoektocht te besparen, hang je gewoon een Tile aan al je belangrijke spullen. Dit kleine vierkante gadget kun je aan je sleutels hangen, in je portemonnee stoppen of in je tas bewaren. Als je een van deze spullen kwijtraakt, heb je ze zo weer teruggevonden. Je hoeft alleen maar even op je telefoon te kijken. In de Tile zit namelijk een Bluetooth-zender en -ontvanger, waarmee je jouw spullen tot op een afstand van 50 meter terug kunt vinden.

Telefoon kwijt, en staat hij op stil? Ook geen probleem! Met één klik op de Tile gaat je telefoon af en heb je ‘m zo weer gevonden. Voor € 23,- per hangertje heb jij jouw spullen altijd binnen handbereik.

 

3. Nooit meer zonder batterij met een draadloze oplader

Maak jij lange dagen op school of ben je vaak onderweg? Dan wil je natuurlijk niet met een lege telefoon komen te zitten. Met deze draadloze oplader hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Je hebt onderweg geen geknoei met kabels die in de knoop raken of stopcontacten die nét te ver weg zijn vanuit je collegebank. Beter nog: je hebt helemaal geen stopcontact meer nodig! Je hoeft je telefoon alleen maar op de plate te leggen, that’s it.

Vergeet niet om de draadloze oplader af en toe zelf even op te laden, zodat je onderweg niet tóch zonder batterij komt te zitten. Deze draadloze oplader is al verkrijgbaar vanaf € 13,-.

USB

 

4. Altijd je belangrijkste bestanden bij je met een USB Flash Drive

Met al je aantekeningen, PowerPoints, muziek en films kun je eigenlijk nooit genoeg geheugen hebben. Samsung heeft sinds kort een nieuwe handige USB-stick ontwikkeld die je makkelijk aan je sleutelbos kunt hangen, zodat je altijd genoeg geheugen bij je hebt. Met deze USB-stick kun je kiezen tussen een opslaggeheugen van 32 of 64 GB. Vanaf € 26,- kun jij altijd je belangrijke notities en favoriete series binnen handbereik hebben!

smartwatch

5. Even geen hand vrij? Bekijk je berichten op je smartwatch

Je kent het wel. Je staat in een overvolle trein en krijgt een berichtje. Of je hebt je handen nét iets te vol om je telefoon uit je broekzak te pakken en op te nemen. Met een smartwatch is dat probleem verleden tijd. ‘Te duur’, zeg je? Met de Fusion smartwatch kun je handsfree bellen én muziek luisteren, voor maar € 35,-. Verbind de smartwatch door middel van Bluetooth aan je telefoon. De meldingen die je normaal gesproken op je mobiel binnenkrijgt, zie je nu verschijnen op de display van je smartwatch.

Maak het jezelf makkelijk!

 

Met deze handige gadgets onder de 40 euro maak je het jezelf een stuk makkelijker. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: ze zijn gewoon heel leuk! Voor welk gadget kies jij?

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.