STUDENTJOB BLOG

Je studententijd draait om persoonlijke ontwikkeling, door alle ervaringen die je opdoet. Je ontdekt waar je interesses liggen qua studie en werk, en je leert vrienden voor het leven kennen. Wil je mensen laten weten wat voor type student jij bent? Zeg het met een T-shirt!

Check hieronder tien shirts die het leven van een student weergeven. Er zit er vast een tussen die bij jou past!

Voor de nerdy student

De eerste twee shirts zijn vooral voor de studenten die serieus met hun studie bezig zijn, hoewel ze dit wel met een knipoog willen laten zien. Deze twee shirts zijn dan ook speciaal geschikt voor nerdy bètastudenten met teksten als ‘Trust Me, I’m a Nerd’, en ‘Genius’ gespeld volgens het periodiek systeem.

shirtshirt

 

Voor de trotse student

De volgende shirts kunnen eigenlijk door alle studenten gedragen worden, ongeacht hun studierichting. Het shirt met de tekst ‘think outside the box’ is er voor de studenten die willen laten zien wat de rode draad is van het volgen van een studie, en die anderen aanmoedigen ook zo te denken. Een shirt met de tekst ‘Brains are awesome, I wish everybody had one’ is speciaal voor de studenten die zich duidelijk slimmer voelen dan de rest van al het ‘gepeupel’. Het laatste shirt ten slotte kan door iedereen gedragen worden die trots wil laten zien dat hij of zij bezig is met een bachelor.

shirtshirtshirt

 

Voor de actieve student

De laatste grappige bedrukkingen voor shirts of truien zijn afbeeldingen of teksten die meer te maken hebben met bezigheden van studenten náást het studeren. Net zo belangrijk, toch? Naast je studie draait het uiteindelijk ook om de vrijheid om je tijd in te delen zoals je zelf wilt (lekker op de bank voor de tv hangen), en het hebben van een sociaal leven (met natuurlijk de nodige feestjes).

shirtshirtshirt

 

shirtshirt

 

Of jij nu een serieuze student bent of feesten net zo belangrijk vindt als studeren, door middel van kleding kun je het iedereen laten zien! De shirts zijn te bestellen bij Digitransfer. Wil je echt opvallen? Dan kun je ook een uniek shirt laten maken. Leuk voor iedere studie- of studentenvereniging om zichzelf te promoten!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.