bijbaan gezocht

Ben je op zoek naar medewerkers voor een bijbaan?

Heeft jouw bedrijf een functie openstaan die geschikt is als bijbaan? Plaats dan een vacature op StudentJob. Bij StudentJob laten wij bedrijven en studenten in contact met elkaar komen. Het enige wat jij hoeft te doen om de perfecte nieuwe werknemer te vinden is een vacature plaatsen, wij regelen de rest voor je. Aangezien er zo veel studenten op zoek zijn naar een bijbaan, zul je morgen al berichten ontvangen in je inbox als je vandaag nog een vacature plaatst. Ga dus meteen aan de slag!

Nog nooit eerder een vacature op StudentJob geplaatst? Dan kun je jouw eerst vacature gratis plaatsen. Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


bijbaan gezocht

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

bijbaan gezocht

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

bijbaan gezocht

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

bijbaan gezocht

Een verhoogd bedrijfsimago

Bijbaan gezocht

Hierom kies je voor StudentJob voor het werven van jonge talenten


  • Het aantal sollicitaties verhoogt door advies op maat.
  • Snel en gemakkelijk - plaats je vacature binnen vijf minuten.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.
  • Je kunt zoeken tussen meer dan 400.000 cv's.
  • Flexibele tarieven.

Vind het ideale personeel voor jouw bijbaan functie

Wil je snel medewerkers vinden die aan jouw criteria voldoen? StudentJob heeft een database met ruim 400.000 gemotiveerde studenten die op zoek zijn naar een bijbaan. Onze database zit vol met leergierige kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De ideale werknemer vind je door een vacature op onze website te plaatsen. Via StudentJob komen bedrijven en studenten in contact met elkaar. Het enige wat je hoeft te doen is je bijbaan vacature plaatsen en StudentJob regelt de rest.

Bijbaan gezocht
Bijbaan gezocht

Een goede bijbaan vacature schrijven

Een vacature schrijven die de juiste doelgroep aantrekt, in dit geval voor een bijbaan, is makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt de volgende vragen beantwoorden in je vacature: Wie is mijn doelgroep? Wat kan je bedrijf aan deze doelgroep bieden? Welke probleem kan je oplossen voor deze doelgroep? Deze antwoorden vat je dan samen in je vacature. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze tips voor werkgevers. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Jong en gemotiveerde werknemers vind je via StudentJob

Ben je op zoek naar jong en gemotiveerd personeel? Dan zit je bij StudentJob goed. Op onze website kun je snel en gemakkelijk vacatures plaatsen en beheren. Daarnaast vind je hier ook alle informatie die je nodig hebt over het binnenhalen van geschikt personeel. Zo vind je binnen no time de beste kandidaat voor een bijbaan. Ook als je per direct op zoek bent naar personeel helpen we je graag. Ben je een nieuwe klant? Registreer je, dan kun je je eerste vacature plaatsen. Maak dus snel gebruik van onze service en vind jouw ideale werknemer.

Bijbaan gezocht
Bijbaan gezocht

Heb je ondersteuning nodig bij het vinden van personeel?

Het werven van nieuwe medewerkers kan veel tijd en moeite kosten. StudentJob helpt je graag stap voor stap bij het vinden van de ideale kandidaat. Het maakt niet uit of je studenten, stagiaires of afgestudeerden in dienst wilt nemen of op zoek bent naar fulltime medewerkers. Je kunt ook gratis onze recruitment guide downloaden voor extra hulp. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Plaats een gratis bijbaan vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuw personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat voor een bijbaan snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Bijbaan gezocht

Zo denken bedrijven over StudentJob

"Voor elke organisatie die snel op zoek is naar personeel en service hoog in het vaandel heeft beveel ik StudentJob ten zeerste aan! Op service gebied ervaar ik de dienstverlening als prettig, de accountmanagers zijn goed, behulpzaam en vriendelijk. Als ik moet aangeven waar ik het meest tevreden over ben, dan is dat de behulpzaamheid van de accountmanagers en de snelheid van de dienstverlening. De kwaliteit van kandidaten bij StudentJob is prima in orde!"

Arena Wong, HR manager bij Axxicom

Op zoek naar een medewerker in een bepaalde sector?

Medewerkers gezocht oppaswerk

Medewerkers gezocht bezorger

Medewerkers gezocht supermarkt

Medewerkers gezocht thuiswerk

Medewerkers gezocht schoonmaak

Medewerkers gezocht promotiewerk

Medewerkers gezocht recreatie

Heb je nog vragen?

Als je meer wilt weten over onze diensten, helpt onze sales team je graag om de beste optie voor je behoeften te vinden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: