Medewerkers gezocht recreatie

Op zoek naar recreatie medewerkers?

Heb jij openstaande recreatie vacatures? Plaats deze dan op StudentJob! StudentJob is de plek waar bedrijven in contact kunnen komen met werkzoekende studenten. Het enige wat jij hoeft te doen is een leuke vacature plaatsen, de rest regelen wij allemaal voor je! Plaats vandaag nog een vacature en start jouw zoektocht naar de perfecte recreatie medewerker.

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


Medewerkers gezocht recreatie

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

Medewerkers gezocht recreatie

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

Medewerkers gezocht recreatie

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

Medewerkers gezocht recreatie

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht recreatie

Vind de juiste recreatie medewerker via StudentJob


  • Vind binnen no time recreatie medewerkers.
  • Verhoog het aantal sollicitaties door advies op maat.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.
  • Direct contact met jouw persoonlijke account manager.
  • Beheer gemakkelijk je vacatures.

Vrijwilligers vinden in de recreatie sector

StudentJob heeft een database met ruim 125.000 studenten die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk (voor hun opleiding). De vraag naar werk is groot op dit gebied. Studenten zijn leergierig, gemotiveerd en gedreven en zullen hun best doen om het werk goed uit te voeren. De meeste studenten blijven dan ook lang vrijwilligerswerk doen en meestal gaan ze in de toekomst bij jouw bedrijf solliciteren als ze op zoek zijn naar een baan. Wil je de perfecte vrijwilligers vinden voor je bedrijf? Neem contact op en laat StudentJob jou helpen bij elke stap.

Medewerkers gezocht recreatie
Medewerkers gezocht recreatie

Word deel van de StudentJob familie

Om de juiste kandidaat te vinden, kun je je bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob en gratis een vacature plaatsen. De vacature wordt geactiveerd en is direct beschikbaar voor alle kandidaten in onze database. Door een bedrijfsprofiel aan te maken bij StudentJob, ontvang jij alle sollicitaties rechtstreeks in je inbox. De kandidaten die aan jouw zoekcriteria voldoen, ontvangen een e-mail alert over je vacature. Je kunt dan een overzicht van alle sollicitanten in je bedrijfsaccount terugvinden. Plaats je vacature vandaag en zie hoe snel je de juiste kandidaat vindt.

Een goede recreatie vacature schrijven

Een recreatie vacature schrijven die de juiste doelgroep aantrekt, is makkelijker gezegd dan gedaan. Beantwoord de volgende vragen bij het schrijven van je vacature: Wie is mijn doelgroep? Wat kan je bedrijf aan deze doelgroep bieden? Naar welke kwaliteiten ben je op zoek in een kandidaat? Is het een parttime of fulltime functie? Welke opleidingsniveau is ervoor nodig? Heb je hulp nodig bij het schrijven van je recreatie vacature? Neem dan gerust een kijkje bij onze tips voor werkgevers.

Medewerkers gezocht recreatie

Plaats een gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuw personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat snel en makkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: