Medewerkers gezocht thuiswerk

Ben je op zoek naar thuiswerk medewerkers?

Heb jij een openstaande thuiswerk vacature? Plaats deze dan op StudentJob. StudentJob is de plek waar bedrijven in contact komen met werkzoekende studenten. Het enige wat wij van jou vragen is dat je een vacature plaatst, de rest regelen wij voor je! Plaats je vacature vandaag nog en ontvang morgen al sollicitanten in je inbox!

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


Medewerkers gezocht thuiswerk

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

Medewerkers gezocht thuiswerk

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

Medewerkers gezocht thuiswerk

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

Medewerkers gezocht thuiswerk

Een verhoogde bedrijfsimago

Medewerkers gezocht thuiswerk

Vind de juiste thuiswerk medewerker via StudentJob


  • Plaats je vacature binnen 5 minuten.
  • Vind snel en gemakkelijk een thuiswerk medewerker.
  • Flexibele tarieven.
  • Je kunt meer dan 400.000 kandidaten bereiken via StudentJob.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.

Landelijk thuiswerk personeel vinden

Wil je een thuiswerk vacature op StudentJob plaatsen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je vacature over volledige thuiswerk gaat, kun je meer dan 400.000 studenten, stagiaires en afgestudeerden bereiken via StudentJob. Veel kandidaten zijn bereid om vanuit huis te werken. Thuiswerk vacature vraagt en geeft flexibiliteit. Dit is juist waar onze kandidaten naar op zoek zijn. Wil je zien hoe snel je aan de ideale werknemer komt? Plaats dan snel je gratis vacature online. Heb je tips nodig bij het schrijven van je vacature? Bekijk dan onze tips voor werkgevers.

Medewerkers gezocht thuiswerk
Medewerkers gezocht thuiswerk

Een studenten vacaturebank vinden

Ben je op zoek naar een een online vacaturebank die zich op studenten richt? StudentJob is onderdeel van YoungCapital, een van de grootste personeelsdienstverleners van Nederland. Bij StudentJob helpen we je bij het snel vinden van de ideale kandidaat. We hebben een database van ruim 400.000 jonge en gedreven kandidaten en kunnen snel en eenvoudig geschikte medewerkers voor je bedrijf vinden. Ben je geinteresseerd? Neem contact met ons op en zet binnen 5 minuten je vacature online.

Kom in contact met ruim 400.000 kandidaten

Om de juiste kandidaat te vinden, kun je je bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob en vacatures plaatsen. De vacatures worden geactiveerd en zijn dus direct beschikbaar voor studenten, stagiaires en afgestudeerden in onze database. Door een bedrijfsprofiel aan te maken bij StudentJob, ontvang jij alle sollicitaties rechtstreeks in je inbox. De kandidaten die aan jouw zoekcriteria voldoen, ontvangen een e-mail alert over je vacature. Je kunt dan een overzicht van alle sollicitanten in je bedrijfsaccount terugvinden. Registreer je bedrijf en plaats meteen je vacature.

Medewerkers gezocht thuiswerk

Plaats een gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuw personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: