Medewerkers gezocht promotiewerk

Op zoek naar medewerkers voor promotiewerk?

Heb jij een openstaande vacature voor promotiewerk? Plaats deze dan op StudentJob! StudentJob is de plek waar bedrijven in contact kunnen komen met werkzoekende studenten. Het enige wat jij hoeft te doen om de perfecte medewerker te vinden is een vacature plaatsen, de rest regelen wij. Start je zoektocht vandaag nog en ontvang morgen al berichten in je inbox!

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


Medewerkers gezocht promotiewerk

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

Medewerkers gezocht promotiewerk

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

Medewerkers gezocht promotiewerk

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

Medewerkers gezocht promotiewerk

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht promotiewerk

Vind de juiste medewerker voor promotiewerk via StudentJob


  • Vind promotiemedewerkers binnen no time.
  • Als nieuwe klant kun je een gratis vacature plaatsen.
  • Verhoog het aantal sollicitanten door advies op maat.
  • Expert advies van onze sales team.
  • Je kunt gemakkelijk je vacatures beheren.

Promotiewerk personeel vinden in Nederland

StudentJob heeft kandidaten over heel Nederland beschikbaar die op zoek zijn naar een baan in de promotie. Je kunt werknemers vinden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Wageningen en meer. Als je op zoek bent naar promotiemedewerkers in een specifieke stad, kun je even een kijkje nemen bij de verschillende steden waar we aanwezig zijn. Ook als je op zoek bent naar personeel in het buitenland, heeft StudentJob genoeg kandidaten beschikbaar voor je. Wil je meer informatie over de verschillende steden? Neem contact met ons op.

Medewerkers gezocht promotiewerk
Medewerkers gezocht promotiewerk

Een goede promotiewerk vacature schrijven

Een promotiewerk vacature schrijven die de juiste doelgroep aantrekt, is makkelijker gezegd dan gedaan. Onthoud de volgende vragen bij het schrijven van je vacature: Wie is mijn doelgroep? Wat kan het bedrijf aan deze doelgroep bieden? Naar welke kwaliteiten ben je op zoek in een kandidaat? Is het een parttime of fulltime functie? De antwoorden plaats je dan in je vacature. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je vacature? Neem dan gerust een kijkje bij onze tips voor werkgevers.

Een kandidaat netjes afwijzen

Na het plaatsen van je vacature op onze website, krijg je veel verschillende sollicitanten in je inbox. Natuurlijk kun je niet alle sollicitanten een baan aanbieden als je alleen maar een baan beschikbaar hebt. Het is wel belangrijk voor je bedrijfsimago om de andere kandidaten netjes af te wijzen, want in de toekomst heb je ze misschien wel nodig. Als je tips nodig hebt voor het afwijzen van een kandidaat, kun je een kijkje nemen bij onze tips voor werkgevers.

Medewerkers gezocht promotiewerk

Plaats een gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat snel en makkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Je betaalt maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: