Medewerkers gezocht berzorger

Ben je op zoek naar bezorgers?

Heeft je bedrijf een vacature openstaan voor de functie bezorger? Plaats deze dan op StudentJob! StudentJob is de plek waar bedrijven en werkzoekende studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige dat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij. Plaats vandaag nog een vacature en ontvang binnen een mum van tijd sollicitanten in je inbox!

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

StudentJob

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht bezorger

Vind het juiste personeel voor bezorger via StudentJob


  • StudentJob heeft meer dan 400.000 cv's beschikbaar.
  • Vind bezorg medewerkers snel en gemakkelijk.
  • Direct contact met je persoonlijke account manager.
  • Flexibele tarieven.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.

Bezorgers in Rotterdam

StudentJob heeft een database met ruim 25.000 studenten die op zoek zijn naar een baan als bezorger. De meeste kandidaten hebben een rijbewijs en kunnen dus op een scooter, in een auto of op de fiets bezorgen. Heb je personeel nodig die in de keuken kan werken en als bezorger? Ook dan heeft StudentJob de perfecte werknemers voor je bedrijf. Je vindt vaak medewerkers die al ervaring hebben in de horeca, omdat dit de meest populaire baan is voor studenten. Ben je enthousiast geworden en wil je een vacature plaatsen? Neem contact met ons op.

Medewerkers gezocht bezorger
Medewerkers gezocht bezorger

Heb je hulp nodig bij het wervingsproces?

Het werven van nieuw personeel kan veel tijd en moeite kosten. StudentJob helpt je graag stap voor stap bij het vinden van je ideale kandidaat. Het maakt niet uit of je studenten, stagiaires of afgestudeerden in dienst wilt nemen of juist op zoek bent naar fulltime medewerkers. Je kunt ook gratis onze recruitment guide downloaden voor extra hulp.

Vind personeel in andere sectors via StudentJob

Heb je werknemers nodig voor in de horeca, detailhandel, zorg of commerciële sector? Ook dan heeft StudentJob meer dan genoeg kandidaten beschikbaar voor jou. Wil je snel je ideale kandidaat vinden voor je vacature, maar heb je geen tijd om een vacature op te stellen? Neem contact met ons op en laat StudentJob het voor jou regelen. Door advies op maat van je persoonlijke accountmanager, kom je snel aan personeel voor je vacature. Wil je meer tips over hoe je de ideale kandidaat vindt? Neem gerust een kijkje bij onze tips voor werkgevers.

Medewerkers gezocht bezorger

Plaats een gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuw personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: