Medewerkers gezocht oppaswerk

Op zoek naar personeel voor oppaswerk?

Heeft je bedrijf een vacature openstaan voor oppaswerk? Plaats het dan op StudentJob om jouw zoektocht naar een nieuwe medewerker te starten. StudentJob is dé plek waar werkzoekende studenten en bedrijven met elkaar in contact komen. Het enige wat wij van jou vragen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij voor je. Plaats vandaag nog een vacature en ontvang morgen sollicitanten in je inbox! Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


Medewerkers gezocht oppaswerk

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

Medewerkers gezocht oppaswerk

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

Medewerkers gezocht oppaswerk

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

Medewerkers gezocht oppaswerk

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht oppaswerk

Vind het juiste personeel voor oppaswerk via StudentJob


  • Vind snel en gemakkelijk oppas medewerkers.
  • Bereik ruim 400.000 kandidaten via StudentJob.
  • Plaats en beheer je vacatures gemakkelijk.
  • Verhoog je sollicitanten door advies op maat.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.

Oppas medewerkers in Amsterdam

In Amsterdam zijn er meer dan 20.000 kandidaten die op zoek zijn naar een baan als oppas. Het grotendeel van onze kandidaten heeft al werkervaring in deze sector en is dus gekwalificeerd om voor je bedrijf te werken. Maar hoe vind je de ideale kandidaat? Je vindt je ideale kandidaat door de volgende vragen aan je zelf te stellen: Naar welke kwaliteiten ben ik op zoek in een kandidaat? Wat voor opleiding moet die persoon hebben? Hoeveel uur per week heb ik iemand nodig? Beantwoord deze vragen en je bent een stap dichterbij om je ideale werknemer te vinden.

Medewerkers gezocht oppaswerk
Medewerkers gezocht oppaswerk

Maak een gratis bedrijfsprofiel aan

Om de juiste kandidaat te vinden, kun je je bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob en je gratis vacature plaatsen. De vacatures worden geactiveerd en zijn direct beschikbaar voor alle kandidaten in onze database. Door een bedrijfsprofiel aan te maken bij StudentJob, ontvang jij alle sollicitaties rechtstreeks in je inbox. De kandidaten die aan jouw zoekcriteria voldoen, ontvangen een e-mail melding over je vacature. Je kunt dan een overzicht van alle sollicitanten in je bedrijfsaccount terugvinden. Wil je zien hoe snel je aan de juiste kandidaat komt via StudentJob? Registreer je bedrijf vandaag en plaats meteen je vacature.

Een goede oppas vacature schrijven

Een oppas vacature schrijven die de juiste doelgroep aantrekt, is makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt de volgende vragen overwegen bij het schrijven van je vacature: Wie is mijn doelgroep? Wat kan je bedrijf aan deze doelgroep bieden? Welk probleem kan ik oplossen voor deze doelgroep? Deze antwoorden bevat je in je stage vacature. Wil je meer informatie? Neem dan gerust een kijkje bij onze tips voor werkgevers. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je vacature? Neem contact met ons op.

Medewerkers gezocht oppaswerk

Plaats een gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuw personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Met betaalde cv credits kan je contact- en cv gegevens van sollicitanten inzien die je wilt benaderen.

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: