Medewerkers gezocht schoonmaak

Op zoek naar schoonmaak medewerkers?

Heb jij openstaande schoonmaak vacatures? Plaats deze dan op StudentJob! StudentJob is de plek waar bedrijven en werkzoekende studenten met elkaar in contact kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij. Begin je zoektocht naar de perfecte schoonmaak medewerker vandaag nog en ontvang per direct sollicitanten in je inbox!

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


Medewerkers gezocht schoonmaak

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

Medewerkers gezocht schoonmaak

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

Medewerkers gezocht schoonmaak

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

Medewerkers gezocht schoonmaak

Een verhoogde bedrijfsimago

Medewerkers gezocht schoonmaak

Vind de juiste schoonmaak medewerker via StudentJob


  • Plaats binnen een mum van tijd je vacature online.
  • Vind snel en gemakkelijk een schoonmaak medewerker.
  • Verhoog het aantal sollicitanten door advies op maat.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.
  • Direct contact met je persoonlijke accountmanager.

Je bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob

Om de juiste kandidaat te vinden, kun je jouw bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob en vacatures plaatsen. De vacatures worden geactiveerd en zijn dus direct beschikbaar voor al de kandidaten in onze database. Door een bedrijfsprofiel aan te maken bij StudentJob, ontvang jij alle sollicitaties rechtstreeks in je inbox. De kandidaten die aan jouw zoekcriteria voldoen, ontvangen een e-mail alert over je vacature. Je kunt dan een overzicht van alle sollicitanten in je bedrijfsaccount terugvinden. Registreer je bedrijf en plaats meteen je vacature.

Medewerkers gezocht schoonmaak
Medewerkers gezocht schoonmaak

Schoonmaak personeel vinden in Den Haag

Ben je op zoek naar schoonmaak medewerkers in Den Haag? Top! Want StudentJob heeft een database vol met werknemers die op zoek zijn naar een baan als schoonmaker. Het grotendeel van onze kandidaten heeft al werkervaring in deze sector en is dus gekwalificeerd om voor je bedrijf te werken. Maar hoe vind je de ideale kandidaat? Je vindt je ideale kandidaat door de volgende vragen aan je zelf te stellen: Naar welke kwaliteiten ben ik op zoek in een kandidaat? Hoeveel uur per week heb ik iemand nodig? Wanneer je deze vragen beantwoordt ben je een stap dichterbij om je ideale werknemer te vinden.

Een goede schoonmaak vacature schrijven

Een schoonmaak vacature schrijven die de juiste doelgroep aantrekt, is makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt de volgende vragen in je achterhoofd houden bij het schrijven van je vacature: Wie is mijn doelgroep? Wat kan mijn bedrijf aan deze doelgroep bieden? Welk probleem kan ik oplossen voor deze doelgroep? Hoeveel uur moet deze persoon beschikbaar zijn? Deze antwoorden moet je dan naar voren laten komen in je supermarkt vacature. Wil je meer informatie? Neem dan gerust een kijkje bij onze tips voor werkgevers. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je vacature? Neem contact met ons op.

Medewerkers gezocht schoonmaak

Plaats een gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuw personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature helemaal gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt. Met betaalde cv credits kan je contact- en cv gegevens van sollicitanten inzien die je wilt benaderen.

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: