vakantiewerk gezocht

Op zoek naar werknemers voor de vakantieperiode?

Ben je op zoek naar de ideale werknemer voor de vakantieperiode? Begin je zoektocht met het plaatsen van een vacature op StudentJob. StudentJob is dé plek waar studenten en bedrijven met elkaar in contact kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij! Plaats vandaag nog een vacature voor vakantiewerk en je vindt binnen no time sollicitaties van mensen die op zoek zijn naar vakantiewerk.

Ben jij nieuw bij StudentJob? Dan kan je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


vakantiewerk gezocht

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

vakantiewerk gezocht

Een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

vakantiewerk gezocht

Een verhoogd bedrijfsimago

vakantiewerk gezocht

Meer dan 400.000 potentiële kandidaten in onze database

Vakantiewerk gezocht

Hierom kies je voor StudentJob voor het werven van personeel voor de vakantieperiode


  • Plaats en beheer je vacatures gemakkelijk.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.
  • Direct contact met je persoonlijke accountmanager.
  • Verschillende offertes met flexibele tarieven.
  • Zoeken door meer dan 400.000 cv's.

Vind de ideale werknemer voor de vakantieperiode

Wil je snel medewerkers vinden die aan jouw criteria voldoen? Dan zit je bij StudentJob goed. We hebben een database met ruim 400.000 gemotiveerde kandidaten die op zoek zijn naar vakantiewerk. De juiste match voor jouw bedrijf zit er vast en zeker tussen. Hoe je de ideale medewerker vindt? Plaats een vacature op onze site, de rest regelt StudentJob voor jou. Simpel, toch?

Vakantiewerk gezocht
Vakantiewerk gezocht

Een goede vacature schrijven voor de vakantieperiode

Een vacature schrijven die de juiste doelgroep aantrekt, in dit geval voor de vakantieperiode, kan veel tijd en moeite kosten. Maar waar begin je eigenlijk? Begin met het beantwoorden van de volgende vragen: Wie is mijn doelgroep? Wat kan mijn bedrijf aan deze doelgroep bieden? Welke probleem kunnen we oplossen voor deze doelgroep? Deze antwoorden vat je dan samen in je vacature. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze tips voor werkgevers. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je vacature? Aarzel niet om contact met ons te nemen.

Maak gebruik van je gratis vacature

StudentJob brengt jonge talent en bedrijven in contact met elkaar door heel Nederland. StudentJob maakt de zoektocht naar goed personeel snel en gemakkelijk. Voordat je gebruik maakt van onze service wil je natuurlijk eerst zien hoe het werkt. Als nieuwe klant kun je daarom een gratis vacature plaatsen op onze website. Ruim 400.000 kandidaten zullen je vacature zien. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt. Enthousiast geworden? Plaats dan meteen een gratis vacature en vindt de ideale vakantiewerk medewerkers voor jouw bedrijf.

Vakantiewerk gezocht

Zo denken bedrijven over StudentJob

"Aan mijn ervaring met Studentjob heb ik een goed gevoel over gehouden. Wij werven via StudentJob voortdurend goede kandidaten. Het aantal reacties op onze vacatures is hoog. Er wordt altijd goed meegedacht over hoe wij wervingsdoelstellingen behalen. De accountmanagers zijn goed bereikbaar, professioneel en prettig in de omgang. StudentJob is daarnaast overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Kortom, StudentJob vervult onze vacatures snel en op een zeer aangename manier!

Laurens Brantsen, Officer Operations, Republic M! Nederland B.V.

Op zoek naar kandidaten in een bepaalde sector?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: