zomerbaan gezocht

Op zoek naar personeel voor de zomerperiode?

Ben jij op zoek naar een werknemer voor de zomerperiode? Plaats dan je vacature op StudentJob en vind in een mum van tijd de perfecte werknemer die op zoek is naar een zomerbaan. StudentJob is dé plek waar studenten die op zoek zijn naar een zomerbaan en bedrijven die voor de zomerperiode op zoek zijn naar personeel in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij. Het maakt niet uit hoe snel je op zoek bent naar personeel, als je vandaag je vacature nog plaatst, ontvang je binnen no time al sollicitaties in je inbox.

Is jouw bedrijf nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


zomerbaan gezocht

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

zomerbaan gezocht

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

zomerbaan gezocht

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

zomerbaan gezocht

Een verhoogd bedrijfsimago

Zomerbaan gezocht

Hierom kies je voor StudentJob voor het werven van studenten


  • Gratis vacature plaatsen voor nieuwe klanten.
  • Flexibele tarieven.
  • Snel en gemakkelijk je vacatures online plaatsen.
  • De ideale kandidaat vinden met behulp van ons sales team.
  • Je krijgt een eigen bedrijfspagina.

Vind de ideale medewerker voor de zomerperiode

Wil je snel medewerkers vinden die een goede match zijn voor jouw bedrijf? StudentJob heeft een database met ruim 400.000 gemotiveerde studenten die op zoek zijn naar een zomerbaan. Onze database zit vol met kandidaten die nieuwe dingen willen leren en op zoek zijn naar een uitdaging. De ideale kandidaat vind je via StudentJob. Wij brengen bedrijven en studenten in contact met elkaar. Het enige wat je hoeft te doen is je vacature plaatsen en de rest regelt StudentJob.

Zomerbaan gezocht
Zomerbaan gezocht

Een goede zomerbaan vacature schrijven

Een vacature schrijven die de juiste doelgroep aantrekt, in dit geval voor de zomerperiode, is makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer de volgende vragen te beantwoorden tijdens het schrijven van je zomerbaan vacature: Wie is mijn doelgroep? Wat kan je bedrijf aan deze doelgroep bieden? Welk probleem lost jouw bedrijf op voor deze doelgroep? Deze antwoorden vat je dan samen in je vacature. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze tips voor werkgevers. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je vacature? Aarzel niet om contact met ons te nemen.

Jonge talent vind je via StudentJob

Ben je op zoek naar jonge talent? Dan ben je bij StudentJob aan het juiste adres. Op onze website kun je snel en gemakkelijk vacatures plaatsen. Daarnaast vind je hier ook alle informatie die je nodig hebt over het vinden van je ideale kandidaat. Zo vind je binnen no time de beste werknemer voor jouw vacature. Ook als je per direct op zoek bent naar personeel helpen we je graag. Ben je een nieuwe klant? Schrijf je in, dan kun je helemaal gratis je eerste vacature plaatsen. Maak dus snel gebruik van onze service en vind jouw ideale werknemer.

Zomerbaan gezocht

Plaats je vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om de eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Je betaalt maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt. Met betaalde cv credits kan je contact- en cv gegevens van sollicitanten inzien die je wilt benaderen.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Medewerkers gezocht oppaswerk

Medewerkers gezocht berzorger

Medewerkers gezocht supermarkt

Medewerkers gezocht thuiswerk

Medewerkers gezocht schoonmaak

Medewerkers gezocht promotiewerk

Medewerkers gezocht recreatie

Wil je meer informatie?

Als je meer wilt weten over onze diensten, helpt onze sales team je graag om de beste optie voor je behoeften te vinden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: