STUDENTJOB BLOG

Heb jij de eer om een lustrum, introductieweek, gala, borrel of dispuutfeest te organiseren? Dan wil je natuurlijk dat het een feest wordt om nooit te vergeten. Geen ‘het-was-wel-gezellig-feest’, maar een studentenfeest waarbij het dak eraf gaat en waar nog lang over nagepraat wordt. Hoe je dat doet? Het begint natuurlijk met de perfecte locatie, een subliem thema en een tap. Check, check en check? Dan is het tijd om na te denken over de muziek.

 

Voetjes van de vloer

Studenten weten over het algemeen wel hoe ze een feestje moeten bouwen, maar als de dansvloer leeg blijft, dan heb je toch een probleem. Op een topfeest moet immers gedanst worden. Het liefst tot in de kleine uurtjes. Maar hoe krijg je die voetjes van de vloer en handjes in de lucht? Je kunt natuurlijk gewoon een Spotify playlist opzetten, maar als er budget voor is, dan is een professionele DJ boeken zeker aan te raden. Een goede DJ verstaat z’n vak en zorgt er met veel enthousiasme voor dat die dansvloer binnen no-time gevuld is. En blijft. Hij of zij weet precies wat het publiek leuk vindt en zorgt er bovendien voor dat de muziek perfect aansluit bij het thema. Zodat iedereen gegarandeerd helemaal los gaat. Back to the Nineties, een Goed Fout feest, Oktoberfest of Flower Power? You name it, de DJ draait ‘t.

 

Ga voor kwaliteit

Of het nu gaat om een exclusieve party in de intieme setting van de sociëteit of een full blown introductiefeest voor alle eerstejaars, voor een onvergetelijk feest wil je niets aan het toeval overlaten. Een playlist die vastloopt of opgeblazen speakers, zijn dan wel het laatste waar je je druk over wilt maken. Want ook als organisator wil je op het feest van het jaar gewoon kunnen genieten. Bespaar jezelf daarom een hoop stress en bezorg iedereen een geweldige avond door te kiezen voor kwaliteit. Met een professionele DJ ben je verzekerd van een unieke show, apparatuur van het hoogste niveau en de juiste know how om jouw feest onvergetelijk te maken. Wij raden daarom aan om niet zomaar met de eerste de beste DJ in zee te gaan, maar eerst een aantal kennismakingsgesprekken te voeren. Vraag daarbij ook naar de kleine lettertjes en voorwaarden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de DJ die je geboekt had opeens zijn enkel breekt en niet kan komen, wordt er dan gezorgd voor een reserve DJ? Dit zijn zaken waar je graag vooraf bij stil wilt staan en niet op de avond zelf.

 

De juiste sfeer

Met alleen muziek ben je er nog niet. Voor een echt knalfeest haal je extra sfeerelementen in huis. En dan hebben we het niet over wat confetti en een discobol. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vette licht- of lasershow, een bellenblaasmachine voor extra fun of een heuse lichtgevende dansvloer? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te regelen. Heb je toch al een kennismakingsgesprek met het DJ-evenementenbureau geregeld? Informeer dan meteen naar de opties om jouw feest nog leuker te maken. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt en kan men met je meedenken over special effects die perfect aansluiten bij jouw thema. Zo word jij de beste studentenfeestorganisator van het jaar.

 

Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de uitnodigingen versturen en ervoor zorgen dat de drank koud staat. Laat dat onvergetelijke studentenfeest maar beginnen!

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.