STUDENTJOB BLOG

Wil jij een evenement organiseren en heb je inspiratie nodig voor locaties en feestzalen? Wij geven je tips voor waar jij je feestje of gelegenheid kunt vieren op een unieke locatie. Dit geldt voor al je evenementen; verjaardagen, fotoshoots, studentenfeestjes, houseparties, jubileums, vrijgezellenfeestjes, misschien zelfs een bruiloft, en nog veel meer! Via OneHouseStand vind jij gemakkelijk, transparant en overzichtelijk toffe feestzalen voor jouw speciale gelegenheden. Wist je bijvoorbeeld dat je villa’s kunt huren voor een dag voor jouw event?

Feestzalen voor een verjaardag

Ben jij binnenkort jarig of wil je een surprise party regelen voor je BFF? En weet je nog niet waar je dit wilt vieren? No stress, wij geven je suggesties voor de tofste verjaardagsfeest locaties. Om het een onvergetelijke feestje te maken, raden we je aan je handen uit je mouwen te steken. Begin met het zoeken naar waar jij het wilt vieren. Kies een unieke locatie. Hoe cool zou het zijn om een verjaardag in bijvoorbeeld een penthouse te vieren? 

Feestzaal voor een verjaardag

Feestzalen voor een studentenfeest

Feesten hoort bij het studentenleven. Wil je het groots aanpakken omdat je bijvoorbeeld je diploma hebt behaald? Doe dit dan op een uitzonderlijke locatie, bijvoorbeeld een penthouse of een ruime appartement. Regel vervolgens eten, muziek en drank en jouw feestje zal een dag om niet te vergeten zijn. Om het nog leuker te maken kun je een bijbehorende thema toevoegen aan je feestje. Leuke thema’s zijn bijvoorbeeld the 80’s, Moulin Rouge, halloween, hawaii, gemaskerd bal, een red cup party, en zo kun je het nog zo gek maken als je zelf wilt. 

Feestzalen voor een fotoshoot

Een fotoshoot houd je natuurlijk op een leuke locatie. Op zoek naar een locatie voor de fotoshoot van je familie, bruiloft, zwangerschap of iets anders? Dit kan dan bijvoorbeeld in een kasteel, villa, boerderij of serre. Je kunt gemakkelijk een locatie huren per uur. Zorg voor de decoratie zoals helium ballonnen, bloemen of wat je ook maar wilt.  

Feestzalen voor een fotoshoot

Feestzalen voor een jubileum

Wanneer je ouders al 25 jaar zijn getrouwd willen zij dit vast graag vieren. Dit kan thuis, ergens buiten in een restaurant, door middel van een weekendje weg, of je pakt het groots aan door een mooie locatie te huren. Want zeg nou zelf, een jubileum hoor je groots te vieren! Help je ouders een handje met het organiseren en geef ze daarbij een uniek en persoonlijk cadeau. Ook kun je ze verrassen door een surprise feestje te organiseren en al jullie vrienden en familie uit te nodigen. 

Feestzalen voor een huwelijk

Ga jij, een familielid of bekende binnenkort trouwen en zoeken jullie een unieke locatie? Huur dan bijvoorbeeld een villa of boerderij als trouwlocatie voor een trouwfeest! Dit is ook nog eens voordeliger dan de meeste trouwzalen. Om het je nog gemakkelijker te maken, is er ook de optie om een cateraar uit te kiezen in combinatie met de gekozen feestlocatie en nog meer extra’s als een dj, fotograaf, tafels, stoelen en meer. Op deze unieke locaties kun je ook een fotoshoot houden voor bruiloften!

Feestzalen voor een huwelijk

Vind jouw perfecte feestzaal

Kies dus een unieke locatie uit voor jouw onvergetelijke evenement. In een loft, villa, penthouse, galerij, zaal, trouwzaal, feestzaal... het kan allemaal. 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.