STUDENTJOB BLOG

We weten wat je denkt: “ik ben toch al aan het studeren, waarom heb ik nog een diploma nodig?” De reden hierachter is heel simpel; een extra diploma (al helemaal in business adminstration) is de perfecte stap voor de  best mogelijke carrière. Het zorgt net voor die extra voorsprong die je vaak nodig hebt in het bedrijfsleven. Dus als je het doet, doe het dan ook meteen goed. Advent group is de beste in de wereld met één-op-één MBA evementen. En nu zijn ze vanaf 1 februari 2020 in Amsterdam met hun jaarlijkse accessMBA tour editie. Oftewel; jouw kans om je voorsprong op te bouwen, want hier kan je in contact komen met de beste Europese en internationale business scholen voor een MBA diploma. Om je nog verder te helpen met je voorsprong op te bouwen, helpt advent group je door jouw profiel koppelen aan een vertegenwoordiger van een van de programma’s. Tijdens deze koppeling krijg je een één-op-één gesprek met de vertegenwoordiger waar voor jouw de meeste groeipotentie ligt. 

 

Aanwezig bij het evenement, wat kan je dan verwachten?

 • één-op-één ontmoetingen met de beste internationale business scholen.
 • Individuele consultatiesessies met access MBA- en executive MBA-experts.
 • Groepsdicussies samen met scholen.
 • GMAT workshops.
 • Meerdere kansen voor een beurs van 2 miljoen euro.
 • Kans op een cursus van GMAT Amsterdam Quant.

 

Waar en wanneer?

Datum: 1 februari 2020

Tijd: 9:30 - 15:30 uur

Plaats: Marriott Hotel Amsterdam, Stadhouderskade 12

Bij het evenement zullen een aantal van de beste business scholen van de wereld zijn. Denk hierbij aan; Amsterdam Business School, Rotterdam School of Management, Maastricht School of Management, IE Business School, TIAS, IMD en nog veel meer!

 

Waarom zou je als student voor een MBA gaan?

 • Studeren voor een MBA helpt je niet alleen om waardevolle zakelijke vaardigheden te leren, maar ook om te netwerken met deskundige en succesvolle professionals in de industrie.
 • Het grootste gedeelte van oud leerlingen van business scholen werkt voor een bedrijf (79%) of als zelfstandige ondernemer (10%). Het gemiddelde salaris van de oud leerlingen is 100.000 euro, met een variatie per functieniveau en locatie (GMAC 2018 Alumni Perspectives Survey).
 • In 2018 was 81% van de bedrijven van plan MBA-afgestudeerden in dienst te nemen. (GMAC 2018 Corporate Recruiters Survey).

 

Wat vinden oud deelnemers? 

Stellio Lestevre:

“De manier waarop dit evenement is opgezet zorgt ervoor dat er overal gewoon genoeg tijd is. Je kan je vragen stellen aan verschillende scholen en tijdens de één-op-één gesprekken kon er genoeg besproken worden zonder dat ik er daarna nog vragen had.”

Olivia Ilie:

“Het was goed georganiseerd, alle vergaderingen begonnen op tijd en er was genoeg tijd om vragen te stellen. De discussies waren ook zo leuk dat ik nu graag student wil worden bij twee business scholen.”

 

Waar wacht je nog op?

Dus ondanks dat je al die studie doet, kan een MBA wel echt wat toevoegen aan je toekomstige carrière. Als je nog niet zeker bent, gebruik dan deze bijeenkomst als mogelijkheid om al je vragen te stellen. Maar ben je wel al zeker schrijf je dan snel in voor de één-op-één vergaderingen, want het aantal plaatsen is beperkt.

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

 • noel loren
  Woensdag 01-04-2020

  Mijn ex heeft me kapot gemaakt vanwege zijn onophoudelijke extravagante uitgaven, ik bevond me in een grote puinhoop. Ik sprak met een leningsmaatschappij en kreeg te horen dat ze me geen lening konden lenen. Ik was er kapot van, dat heeft me veel schulden bezorgd. Ik keek online en kwam de heer Oscar White van oscarwhitehackersworld@gmail.com tegen, ik sloeg hem op en tot mijn grote verrassing werd mijn schuld binnen 4 werkdagen betaald van de Oscar White blanco pinautomaat die ik gebruikte om geld niet op te sporen en online te winkelen met de blanco pinautomaat. Ik was zo verbaasd en het kostte me niet te veel om de kaart te krijgen en heb vandaag $ 50.000 verdiend. Ik smeek je om contact met hem op te nemen over hoe je de jouwe kunt krijgen en omdat rijken zoals ik @ oscarwhitehackersworld@gmail.com of wat- app +1 (323) -362-2310. Ongetwijfeld is hij de beste die er is en zullen uw problemen worden opgelost!

 • Maria
  Maandag 23-03-2020

  Su vyru esame vedę maždaug 7 metus. Mes laimingai vedėme su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras ką nors mato. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, jam daugiau nerūpi nei aš, nei vaikai, kartais jis išeina ir net negrįžta namo maždaug 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet ne veltui. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną aš ieškojau internete, kuriame buvo sugalvota, kad daktaras Padmanas galėtų padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi jaučiau, kad turėjau tai išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man parašė. Po dviejų dienų mano vyras atvažiavo manęs apžiūrėti ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo daugiau to nebedaryti. Nuo to laiko viskas normalizavosi. Mano šeima ir aš vėl laimingai gyvename. Ačiū gydytojui Padmanui. Jei jums reikia burtininko, gebančio ištarti burtą, kuris iš tikrųjų veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Čia yra jo el. Paštas: padmanlovespell@yahoo.com arba (info@padmanspell.com) https://twitter.com/padman_dr. „WhatsApp“ +1 949 229 386 svetainė: https://padmanspell.com

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.