STUDENTJOB BLOG

We weten wat je denkt: “ik ben toch al aan het studeren, waarom heb ik nog een diploma nodig?” De reden hierachter is heel simpel; een extra diploma (al helemaal in business adminstration) is de perfecte stap voor de  best mogelijke carrière. Het zorgt net voor die extra voorsprong die je vaak nodig hebt in het bedrijfsleven. Dus als je het doet, doe het dan ook meteen goed. Advent group is de beste in de wereld met één-op-één MBA evementen. En nu zijn ze vanaf 1 februari 2020 in Amsterdam met hun jaarlijkse accessMBA tour editie. Oftewel; jouw kans om je voorsprong op te bouwen, want hier kan je in contact komen met de beste Europese en internationale business scholen voor een MBA diploma. Om je nog verder te helpen met je voorsprong op te bouwen, helpt advent group je door jouw profiel koppelen aan een vertegenwoordiger van een van de programma’s. Tijdens deze koppeling krijg je een één-op-één gesprek met de vertegenwoordiger waar voor jouw de meeste groeipotentie ligt. 

 

Aanwezig bij het evenement, wat kan je dan verwachten?

  • één-op-één ontmoetingen met de beste internationale business scholen.
  • Individuele consultatiesessies met access MBA- en executive MBA-experts.
  • Groepsdicussies samen met scholen.
  • GMAT workshops.
  • Meerdere kansen voor een beurs van 2 miljoen euro.
  • Kans op een cursus van GMAT Amsterdam Quant.

 

Waar en wanneer?

Datum: 1 februari 2020

Tijd: 9:30 - 15:30 uur

Plaats: Marriott Hotel Amsterdam, Stadhouderskade 12

Bij het evenement zullen een aantal van de beste business scholen van de wereld zijn. Denk hierbij aan; Amsterdam Business School, Rotterdam School of Management, Maastricht School of Management, IE Business School, TIAS, IMD en nog veel meer!

 

Waarom zou je als student voor een MBA gaan?

  • Studeren voor een MBA helpt je niet alleen om waardevolle zakelijke vaardigheden te leren, maar ook om te netwerken met deskundige en succesvolle professionals in de industrie.
  • Het grootste gedeelte van oud leerlingen van business scholen werkt voor een bedrijf (79%) of als zelfstandige ondernemer (10%). Het gemiddelde salaris van de oud leerlingen is 100.000 euro, met een variatie per functieniveau en locatie (GMAC 2018 Alumni Perspectives Survey).
  • In 2018 was 81% van de bedrijven van plan MBA-afgestudeerden in dienst te nemen. (GMAC 2018 Corporate Recruiters Survey).

 

Wat vinden oud deelnemers? 

Stellio Lestevre:

“De manier waarop dit evenement is opgezet zorgt ervoor dat er overal gewoon genoeg tijd is. Je kan je vragen stellen aan verschillende scholen en tijdens de één-op-één gesprekken kon er genoeg besproken worden zonder dat ik er daarna nog vragen had.”

Olivia Ilie:

“Het was goed georganiseerd, alle vergaderingen begonnen op tijd en er was genoeg tijd om vragen te stellen. De discussies waren ook zo leuk dat ik nu graag student wil worden bij twee business scholen.”

 

Waar wacht je nog op?

Dus ondanks dat je al die studie doet, kan een MBA wel echt wat toevoegen aan je toekomstige carrière. Als je nog niet zeker bent, gebruik dan deze bijeenkomst als mogelijkheid om al je vragen te stellen. Maar ben je wel al zeker schrijf je dan snel in voor de één-op-één vergaderingen, want het aantal plaatsen is beperkt.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.