STUDENTJOB BLOG

Reis

Tegenwoordig deelt iedereen de perfecte vakantiefoto’s op social media. Het is bijna een trend geworden dat studenten na hun studie een mooie reis gaan maken. Ben jij nu ook enthousiast geworden om zo’n prachtige reis te maken naar een bestemming waar je nog nooit bent geweest? Dat komt goed uit! Wij hebben een lijst gemaakt met de mooiste bestemmingen voor een reis na je studie! Na jaren in de studieboeken te hebben geleefd vinden wij ook wel dat je een zonvakantie hebt verdiend… 

Ben je, na het behalen je diploma, toe aan een ontspannen vakantie in augustus? Dan hebben we hier een aantal bestemmingen voor je waar je ultiem kunt genieten van een welverdiende vakantie: 

Griekse eilanden 
Kos, Kreta, Zakynthos, Chalkidiki, Corfu en ga zo maar door… Het zijn te veel mooie plekken om op te noemen! Deze eilanden liggen helemaal niet ver van huis, maar ze zijn prachtig. Op vele eilanden zie je de welbekende witte huisjes en hagelwitte stranden. Plan nu alvast je reis naar een van deze eilanden of boek het last minute. 

Kroatië 
Dit land heeft heerlijke stranden waar je kunt genieten van de zon op een ligbedje. Neem ook vooral een duik in de azuurblauwe zee… Het land staat daarnaast bekend om de vele mooie watervallen en natuurgebieden. Kroatië is ook een goede optie voor de student die niet veel heeft gespaard, het is namelijk niet erg duur. 

Sardinië
Ontdek de Italiaanse cultuur én ontspan op een van de prachtige stranden. Na een dag op het strand kun je heerlijk uit eten gaan en de zoveelste pizza of spaghetti nuttigen. Wie wilt dat nou niet? Naast op het strand liggen kan je ook de mooie havens en steden van Sardinië bezoeken.

Voor de afgestudeerden die een verre reis zouden willen maken, hebben we ook nog een aantal mooie bestemmingen gevonden:

Australië 
Voor een rondreis buiten Europa is Australië een hele goede optie. Dit land down under staat bekend om de prachtige natuur, uitgestrekte landschappen, mooie stranden en de wildlife. Start je reis in Sydney en bewonder het beroemde Sydney Opera House. Reis vervolgens langs de populaire oostkust waar je veel bijzondere hotspots zult tegenkomen. 

Curaçao
Dit land is een goede keuze als je zin hebt in een ontspannen, verre zonvakantie. Curaçao is namelijk dé plek om heerlijk op het strand onder een palmboom te liggen. Ontdek de verschillende strandjes die dit eiland te bieden heeft en neem vooral ook je snorkelspullen mee. Op dit kleurrijke eiland is ook zeker de hoofdstad Willemstad een aanrader. 

Bali
Dit eiland in Indonesië is een populaire bestemming. Dit is ook niet zo gek, want het eiland heeft veel te bieden. Een rondreis door Bali is dan ook zeker een goed idee! Reis door de prachtige natuur, de stad Ubud, maar vooral ook langs de kustgebieden (bijvoorbeeld: Uluwatu Beach) van Bali. Zorg dat je de meest toeristische spots vermijdt, op die manier ontdek je echt het eiland! 

Welke reis ga jij boeken voor na je studie? Of ga je nu nog even de focus leggen op je tentamens en last minute boeken? Hoe dan ook: veel plezier! 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.