STUDENTJOB BLOG

Wil jij deze zomer lekker geld verdienen?

Onze intelligente lockdown is voorbij en de straten zijn gelukkig niet meer leeg. Hot Networkz is juist daarom op zoek naar onder andere promotors die de straat weer op gaan!

De zomer nadert en je bent even vrij van het studeren. Maar om leuke dingen te doen deze zomer, heb je wel wat cash nodig. Het vinden van het perfecte vakantiewerk kan soms lastig zijn. Je wilt namelijk wel nog kunnen genieten van de zomer. Flexibele dagen, een goed salaris en als het kan, het liefst buiten werken. Op die manier kan je nog aan je summer tan werken ook! Wij hebben hieronder het ideale vakantiewerk bij Hot Networkz voor je toegelicht! 

De perfecte vakantiebaan bij Hot Networkz

Hot Networkz is het fieldmarketingbureau van Nederland op het gebied van sales en promotie! Zij werven abonnees voor dagbladen, loterijen, magazines en draaien promotieacties voor diverse gave merken. Ze werken met meer promotors dan ooit tevoren en blijven groeien door nieuw talent! Wat maakt een bijbaan bij Hot Networkz nou zo ideaal voor studenten? Wij hebben wat pluspunten voor je op een rijtje gezet!

 

  • Snel en makkelijk geld verdienen

Met een baan in sales en promotie krijg je met name betaald voor jouw prestaties. Weet jij van jezelf dat je heel overtuigend kan zijn en vind je het niet eng om op mensen af te stappen op straat? Met een vlotte babbel en een glimlach op je gezicht benader je mensen op straat. Jij zorgt ervoor dat ze op z’n minst naar je verhaal luisteren, maar het mooist zou zijn als je een nieuwe klant werft natuurlijk! Klinkt dit als iets voor jou? Super!

 

  • Buiten werken

Met de zomer op komst, wil iedereen natuurlijk het liefst buiten werken. Op een baan in een kantoor zit je misschien niet te wachten. Maar gelukkig hoeft dit ook niet! Als promotor sta je gewoon lekker de hele dag in het zonnetje. Op deze manier krijg je toch nog dat zomerkleurtje en denkt iedereen dat je op vakantie bent geweest de hele zomer, terwijl jij geld hebt verdiend. Is dat niet even een win-win situatie! En er zijn gelukkig genoeg vacatures voor vakantiewerk deze zomer! PS. Met slecht weer regelt Hot Networkz natuurlijk een overdekte locatie om te werken. 

 

  • Elke week je eigen rooster bepalen

Je kan elke week je eigen rooster indelen. Dit betekent dat dit werk heel goed te combineren is met nog andere hobby’s of sport-activiteiten. Of natuurlijk gewoon je sociale leven! Je kan nog genoeg met vrienden afspreken deze zomer met deze flexibele vakantiebaan!

 

  • Een upgrade van je vriendengroep

Je komt in een super jong, enthousiast en leuk team te werken. Bijna iedereen is student en van jouw leeftijd. Binnen no-time heb je er een nieuwe vriendengroep bij. Na je werk wordt er vaak met de groep afgesloten en onderling worden er vaak leuke dingen met elkaar gedaan! Soms samen op terras of naar een feestje, het is in ieder geval altijd gezellig. 

 

  • Ervaringen, leren en doorgroeien

Met een baan in sales en promotie doe je veel ervaringen op. Je leert al snel om onder andere sterk in je schoenen te staan en om bij een ‘nee’ niet meteen op te geven. Dit zijn handige kwaliteiten waar je de rest van je leven nog profijt van hebt. Ook zijn er bij Hot Networkz altijd doorgroeimogelijkheden. Kijk ook vooral naar de vacatures voor vakantiewerk van Hot Networkz, en wie weet zit er iets voor jou tussen! 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.