STUDENTJOB BLOG

Het afgelopen jaar is voor iedereen anders gelopen dan voorgaande jaren. De wereld werd op zijn kop gezet door het coronavirus en dit zorgde voor andere manieren van werken en studeren. Wellicht zijn ook de goede voornemens die jij eind 2019 hebt gemaakt voor het afgelopen jaar niet helemaal uitgekomen. Hoe zit het met jouw voornemens voor 2021?

Meer sporten, gezonder eten, betere studieresultaten of een leuke bijbaan vinden? Het zijn slechts voorbeelden van enkele goede voornemens. 

 

Goede voornemens voor je studie en bijbaan

Vanuit huis elke dag aan je studie werken is dit jaar de norm geworden. Dit zal voorlopig nog wel zo blijven, dus is het belangrijk om er voor jezelf alles aan te doen om je studietijd zo goed mogelijk door te komen. Denk na over hoe jij gefocust aan je studie kunt werken en er ook genoeg tijd aan besteed. Plannen is des te belangrijk nu je thuis zowel studeert als je vrije tijd doorbrengt.

Ook wat betreft het vinden van een bijbaan kun jij goede voornemens stellen voor het nieuwe jaar die passen bij de huidige tijd. Wil jij een bijbaan waarbij je vanuit huis kunt werken? Of wil jij een bijbaan waarbij je toch de deur uit kan? Het is mogelijk! Zo zijn er veel bijbanen en manieren om bij te verdienen waarbij je gewoon veilig aan de slag kunt. Zo is het nog steeds mogelijk om naast je studie lekker bij te verdienen. Maar heb je deelname aan een geneesmiddelenonderzoek ook al eens overwogen?

 

Iets goeds doen voor een ander

Heb jij weleens van deelname aan geneesmiddelenonderzoek gehoord? PRA Health Sciences is een bedrijf dat onderzoeken uitvoert naar geneesmiddelen en vaccins. Dit alles gebeurt in hun onderzoekscentrum in Groningen en in januari gaan er gelijk diverse onderzoeken van start. 

Waarom zou je deelname overwegen? Omdat je iets goeds doet voor een ander. Voor de unieke ervaring. Om nieuwe mensen te leren kennen. Of omdat je er een mooie vergoeding voor krijgt. Ga het nieuwe jaar goed van start. Pak je agenda, kies een startdatum die jou goed uitkomt en meld je vrijblijvend aan voor deelname. Ideaal om te combineren met je studie toch? 

Ben je benieuwd wat voor onderzoeken PRA doet en wat deelnemen aan geneesmiddelenonderzoek precies inhoudt? Of ben je al bekend met PRA en vraag je je af wat voor onderzoeken er in 2021 zullen starten? Bekijk dan de website van PRA, of lees de blogpost over PRA die wij hebben geschreven!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.