STUDENTJOB BLOG

Werken bij Gorillas: Word een rider!

Het begint nu kouder te worden en mensen hebben niet altijd de tijd of zin in om naar de winkel te gaan om boodschappen te halen. Maar als je wilt eten moet dat wel, vooral als je niks in huis hebt. Je boodschappen laten bezorgen is niet nieuw. Maar je moet wel een paar dagen wachten voordat je het thuis krijgt. Dat is niet altijd ideaal, omdat je niet altijd weet wat je over 2 tot 5 dagen wilt eten. Well...Gelukkig bestaat Gorillas! Gorillas heeft een app waarmee je boodschappen kunt bestellen en deze razendsnel bij je thuis kunt laten bezorgen. Vandaag besteld? Binnen enkele minuten thuis! 

Gorillas vermijdt waar mogelijk plastic verpakkingen en gebruikt fietsen voor het bezorgen van je boodschappen. Dus ze denken niet alleen aan je boodschappen snel bezorgen, maar ze houden ook rekening mee met het welzijn van onze aarde. Ben je nu al opgewonden en wil je bijdragen aan deze toffe project? Lees dan snel verder om erachter te komen waarom een bijbaan bij Gorillas iets voor jou is. 

Gorillas is een snelgroeiende bedrijf dat werk biedt aan studenten en jonge mensen. Het is makkelijk om te combineren met je studie en privéleven, maar ook om lekker geld te verdienen. Vind je het leuk om door je stad te fietsen? En ken je je stad zo goed als je broekzak? Dan is een baan bij Gorillas waarschijnlijk iets voor jou! Fietsen is de belangrijkste activiteit in het hele bedrijf. Alle ritten worden gedaan op e-bikes om je reis sneller, makkelijker en leuker te maken. 


Gorillas: bezorger vacatures 

Gorillas is op zoek naar nieuwe medewerkers in verschillende steden. Woon je in Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Arnhem of ergens anders in Nederland? In welke stad je ook woont, er zijn vaak wel openstaande vacatures bij Gorillas. Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je werken bij Gorillas? Solliciteer samen met je vrienden en word samen riders bij Gorillas. Ook als je van plan bent om je studie of stage in het buitenland te doen, kun je misschien bij Gorilas werken. Gorillas is namelijk actief in verschillende landen binnen Europa.

Gorillas Den Haag

Woon je in hartje Den Haag en ben je op zoek naar een een parttime of fulltime baan? Dan is dit jouw kans! Want Gorillas is per direct op zoek naar personeel die graag op hun fiets rondrijden. Den Haag heeft haar eigen magazijn dat thuisbasis is voor de rider-crew. Hier kun je pauzes nemen, bijgepraat worden en de boodschappen ophalen voor de klanten.

Gorillas Utrecht

Gorillas strijdt om de boodschappen binnen 10 minuten te bezorgen, wat betekent dat je niet te ver moet fietsen. Je krijgt ook werkkleding van het bedrijf, zo hoor je echt bij de rider-crew. Heb je een tussenjaar en ben je op zoek naar een tijdelijke fulltime baan? Dan kan dat bij Gorillas. Je ontvang een marktconform salaris van 11,54 euro per uur + tips van tevreden klanten. 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Gorillas vacatures bij jou in de buurt?

Er zijn verschillende Gorillas vacatures beschikbaar in bijvoorbeeld Groningen, Haarlem, Leiden, Tilburg, Amsterdam en meer. Schrijf je in, ontvang de nieuwste vacatures en solliciteer als een van de eersten!

   

 

Gorillas Nijmegen

Wil je deelnemen aan een mooie start-up in Nijmegen? Dan is een bijbaan bij Gorillas een mooie optie. Je bent vitaal voor het bedrijf, samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het succes van het bedrijf. Gorillas groeit snel, wat betekent dat de mogelijkheden voor groei ongelimiteerd zijn. Je maakt ook dan deel van een leuke, energiek en internationale team: riders-crew.

Gorillas Arnhem

Gorillas is ook nieuw in Arnhem en is daarom op zoek naar veel personeel! Heb je kennissen of mensen in je vriendenkring die op zoek zijn naar een baan die goed te combineren is met de studie of priveleven? Nice! Want de werkuren bij Gorillas zijn heel flexibel. Je kunt ervoor kiezen om in de avond, weekend of alleen gedurende je vakantie te werken. Jij bepaalt zelf je werkuren, ideaal toch?

 

Net afgestudeerd en op zoek naar een baan? 

Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een baan Is werken als bezorger niks voor jou? Geen probleem! Want Gorillas heeft ook verschillende vacatures in verschillende sectors zoals, financiën, commercieel, logistiek, IT en meer. Op de Gorillas’ website vind je allerlei vacatures  in verschillende vakgebieden. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag in Nederland. 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.