Medewerkers gezocht Amsterdam

Op zoek naar medewerkers in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar medewerkers in Amsterdam? Dan zit je goed bij StudentJob. StudentJob is de plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij. StudentJob heeft een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Amsterdam. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Amsterdam. Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kan je gratis een vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

StudentJob

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

StudentJob

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht Amsterdam

Vind jong en gedreven personeel in Amsterdam


  • Ontvang in een mum van tijd sollicitaties in je inbox.
  • Plaats snel en gemakkelijk je vacature online.
  • Advies en hulp van ons sales team.
  • Verhoogde merkbekendheid door middel van een eigen bedrijfspagina.
  • Gratis vacature plaatsen voor nieuwe klanten.

Een bedrijfsprofiel aanmaken bij StudentJob

Om de juiste kandidaat te vinden, kun je je bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob en je vacature plaatsen. De vacatures worden meteen geactiveerd en zijn dus direct beschikbaar voor studenten, stagiaires en afgestudeerden in onze database. Door een bedrijfsprofiel aan te maken bij StudentJob, ontvang jij alle sollicitaties rechtstreeks in je inbox. De kandidaten die aan jouw zoekcriteria voldoen, ontvangen een e-mail alert over je vacature. Je kunt dan een overzicht van alle sollicitanten in je bedrijfsaccount terugvinden. Wil je zien hoe snel je aan de juiste kandidaat komt via StudentJob? Registreer je bedrijf vandaag en plaats meteen je vacature.

Medewerkers gezocht Amsterdam
Medewerkers gezocht Amsterdam

Medewerkers beschikbaar in verschillende sectoren in Amsterdam

Heb je werknemers nodig voor in de horeca, detailhandel, zorg of onderwijs sector? Ook dan heeft StudentJob meer dan genoeg kandidaten beschikbaar voor jou. Wil je snel je ideale kandidaat vinden voor je vacature, maar heb je geen tijd om een vacature op te stellen? Neem contact met ons op en laat StudentJob de rest voor jou regelen. Door advies op maat van je persoonlijke accountmanager, kom je snel aan nieuwe personeel voor je vacature.

Parttime medewerkers voor de vakantieperiode

Veel fulltime medewerkers nemen hun vakantiedagen op tijdens de vakantieperiodes. Maar dan heeft jouw bedrijf een tekort aan personeel gedurende deze periodes. Daarom is het handig om op zoek te gaan naar parttime of tijdelijke fulltime medewerkers voor de vakantieperiode. Studenten zijn de beste doelgroep in dit scenario, omdat ze dan ook vakantie hebben en dus meer tijd hebben om te werken. Meestal blijven deze studenten dan ook in dienst na de vakantieperiode als flexmedewerkers of invallers, wat altijd handig is.

Medewerkers gezocht Amsterdam

Gratis jouw eerste vacature plaatsen

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat voor de zomerpeiode snel en makkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Je betaalt maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt. Met betaalde cv credits kan je contact- en cv gegevens van sollicitanten inzien die je wilt benaderen.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Op zoek naar studenten, stagiaires of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: