Medewerkers gezocht Enschede

Op zoek naar medewerkers in Enschede?

Ben jij op zoek naar medewerkers in Enschede? Dan zit je goed bij StudentJob. StudentJob is de plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest doen wij. Wij hebben een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Enschede. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Enschede.

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

StudentJob

Een verhoogd bedrijfsimago

StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

Medewerkers gezocht Enschede

Vind jong en gedreven personeel in Enschede


  • Individuele prijsmodellen afgestemd op jouw behoeften.
  • Plaats en beheer je vacatures gemakkelijk.
  • Ontvang in een mum van tijd sollicitaties in je inbox.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.
  • StudentJob heeft een database met ruim 400.000 cv's

Vind parttime medewerkers in Enschede

Wanneer je niet te veel uren kunt bieden aan kandidaten, is een parttime functie ideaal. Maar veel mensen zijn op zoek naar een fulltime dienstverband. Dus wie zou eigenlijk de perfecte doelgroep zijn voor parttime functies? Jonge werknemers! StudentJob heeft meer dan genoeg studenten, stagiaires en afgestudeerden die op zoek zijn naar een parttime baan. Onze kandidaten zijn gedreven en gemotiveerd om goed werk te leveren. Jonge talenten houden je bedrijf jong en innovatief. Meestal blijven deze studenten dan ook langer in dienst als flexmedewerkers of invallers, wat handig is voor je bedrijf voor wanneer er personeel tekort is.

Medewerkers gezocht Enschede
Medewerkers gezocht Enschede

Ben je op zoek naar afgestudeerden in Enschede?

Een pas afgestudeerde aannemen, levert veel baten op. Starters zijn erg productief en gemotiveerd. Omdat dit hun eerste professionele baan is, zijn ze ook makkelijk te managen. Pas afgestudeerden zijn zeer geïnteresseerd in doorgroeimogelijkheden en zullen dus hun best doen bij alle taken die uitgevoerd moeten worden. Verder zorgen deze kandidaten voor balans in je organisatie. Door nieuwe medewerkers aan te nemen, kunnen oude werknemers hun kennis overdragen en blijven ze dan ook belangrijk voelen. Dit zorgt dan ook voor meer productiviteit binnen je bedrijf.

Verhoog je bedrijfsimago via StudentJob

Om de juiste kandidaat te vinden, kun je je bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob en je vacature plaatsen. De vacatures worden meteen geactiveerd en zijn dus direct beschikbaar voor studenten, stagiaires en afgestudeerden in onze database. Door een bedrijfsprofiel aan te maken bij StudentJob, ontvang jij alle sollicitaties rechtstreeks in je inbox. De kandidaten die aan jouw zoekcriteria voldoen, ontvangen een e-mail melding over je vacature. Je kunt dan een overzicht van alle sollicitanten in je bedrijfsaccount terugvinden. Registreer je bedrijf en plaats meteen je vacature op StudentJob.

Medewerkers gezocht Enschede

Maak gebruik van je gratis vacature

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale werknemer snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Met betaalde cv credits kan je contact- en cv gegevens van sollicitanten inzien die je wilt benaderen. Je krijgt ook nog eens persoonlijke accountmanager-service en -hulp bij elke stap van het proces.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Op zoek naar studenten, stagiaires of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag!