Medewerkers gezocht Den Haag

Op zoek naar medewerkers in Den Haag?

Ben jij op zoek naar personeel in Den Haag? Die vind je gemakkelijk via StudentJob. StudentJob is de plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest doen wij. Wij hebben een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Den Haag. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Den Haag.

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

StudentJob

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht Den Haag

Vind jong en gedreven personeel in Den Haag


  • Flexibele tarieven afgestemd op jouw behoeften.
  • Bereik van meer dan 400.000 geregistreerde kandidaten.
  • Gratis vacature plaatsen voor nieuwe klanten.
  • Ontvang binnen no time sollicitaties in je inbox.
  • Direct contact met je persoonlijke account manager.

Op zoek naar studenten voor een bijbaan in Den Haag?

StudentJob heeft een database met ruim 75.000 kandidaten die op zoek zijn naar een bijbaan in Den Haag. Wil je bedrijf een vacature voor een bijbaan vervullen? Dan wordt die functie snel vervuld via StudentJob. De meeste studenten zijn op zoek naar een bijbaan omdat dat het makkelijkst is om te combineren met een studie. Naast de vaste dagen en werkuren die je bedrijf aanbiedt, werken studenten vaak overtime of extra in de vakantieperiodes. Heb je wat tips nodig voor het schrijven van je vacature? Dan kun je een kijkje nemen bij onze tips voor werkgevers.

Medewerkers gezocht Den Haag
Medewerkers gezocht Den Haag

Wil je je bedrijf uitbreiden in Europa?

Is jouw bedrijf aanwezig in verschillende landen binnen Europa en ben je op zoek naar jonge talenten? StudentJob is momenteel aanwezig in verschillende landen, zoals Zweden, Spanje, Engeland, Duitsland en België. Onze database in Europa bevat meer dan 1 miljoen potentiele kandidaten. In elk land helpt StudentJob jou met het vinden van de ideale kandidaat. Ook als je op zoek bent naar medewerkers in een bepaalde sector, heeft StudentJob genoeg opties voor je bedrijf. Heb je hulp nodig bij het werven van personeel? Maak een bedrijfsprofiel aan en vind in een mum van tijd medewerkers.

Werknemers vinden in de horeca

De horeca sector is een van het meest populairste sectors om te werken voor jongeren. De reden hiervan is omdat het een zeer diverse branche is en dan ook veel verschillende functies mogelijk zijn. Het is ook handig te combineren met een studie, want meestal bieden bedrijven uren aan in de avond of weekenden. Omdat studenten leergierig en gemotiveerd zijn, krijgen ze dan ook de kans om door te groeien als supervisor of shiftleider. Bij het schrijven van je vacature kun je daar ook op inspelen en duidelijk maken wat de voordelen van je bedrijf zijn.

Medewerkers gezocht Den Haag

Plaats je gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat soepel te laten verlopen. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt. Met betaalde cv credits kan je contact- en cv gegevens van sollicitanten inzien die je wilt benaderen.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Op zoek naar stagiaires, studenten of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: