Medewerkers gezocht Leiden

Op zoek naar medewerkers in Leiden?

Ben jij op zoek naar medewerkers in Leiden? Dan zit je goed bij StudentJob. StudentJob is dé plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij. Wij hebben een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Leiden. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Leiden.

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Een verhoogd bedrijfsimago

StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

StudentJob

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

Medewerkers gezocht Leiden

Vind jong en gedreven personeel in Leiden


  • Individueel advies om de aantal sollicitaties te verhogen.
  • Plaats je vacature binnen 5 minuten online.
  • Ruim 400.000 kandidaten beschikbaar.
  • Vind binnen no time de ideale kandidaat voor je vacature.
  • Vergroot de online aanwezigheid van je bedrijf.

Logistiek medewerkers vinden in Leiden

In de logistieke sector is er altijd veel vraag naar werknemers. Het is makkelijk om medewerkers te vinden, maar moeilijk om ze te behouden. StudentJob probeert jou zo goed mogelijk te matchen met een potentiele kandidaat, zodat de werknemer wat langer in dienst blijft bij je bedrijf, maar ook zodat je een goed gevoel hebt bij je personeel. Is het moeilijk om personeel te behouden? Geen probleem, want in onze recruitment guide vind je alle tips hiervoor. Ook als je ondersteuning nodig hebt bij het wervingsproces kun je contact met ons opnemen.

Medewerkers gezocht Leiden
Medewerkers gezocht Leiden

Werknemers vinden in een bepaalde sector

Heb je werknemers nodig voor de commerciele sector, horeca, zorg of logistieke sector? Ook dan heeft StudentJob meer dan genoeg kandidaten beschikbaar voor jou. Er zijn in Leiden ruim 20.000 kandidaten die aan de slag willen in een van deze sectors. Ook als je op zoek bent naar werknemers in een andere sector, heeft StudentJob opties voor jou. Ben je een nieuwe klant en wil je zien hoe snel je de ideale kandidaat kunt vinden via StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen op onze site. Als je ondersteuning nodig hebt bij het plaatsen van je vacature kun je contact opnemen met een van onze accountmanagers.

Stagiaires vinden in Leiden

Als je bedrijf op zoek is naar stagiaires, heeft StudentJob meer dan 125.000 kandidaten die op zoek zijn naar een stageplek in Leiden. De meeste studenten zijn op zoek naar stageplekken in de maanden januari, februari, augustus en september. Het is daarom belangrijk om je stage vacature een paar maanden van te voren te plaatsen op onze site, omdat er veel vraag, maar ook veel aanbod is op de stagemarkt is het belangrijk dat jouw bedrijf vroeg is met haar vacature. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je stage vacature? No worries, want StudentJob helpt je bij elke stap!

Medewerkers gezocht Leiden

Plaats binnen no time je gratis vacature online

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale werknemer snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Op zoek naar studenten, stagiaires of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag!