Medewerkers gezocht Wageningen

Op zoek naar medewerkers in Wageningen?

Ben jij op zoek naar medewerkers in Wageningen? Dan zit je goed bij StudentJob. StudentJob is de plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij. StudentJob heeft namelijk een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Wageningen. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Wageningen. Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


Medewerkers gezocht Wageningen

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

Medewerkers gezocht Wageningen

Makkelijk en snel je vacature online plaatsen

Medewerkers gezocht Wageningen

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht Wageningen

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

Medewerkers gezocht Wageningen

Vind jong en gedreven personeel in Wageningen


  • Het aantal sollicitaties verhoogt door advies op maat.
  • Plaats je vacature binnen 5 minuten online.
  • Direct contact met je persoonlijke accountmanager.
  • Flexibele tarieven.
  • StudentJob heeft meer dan 400.000 cv's beschikbaar.

Download nu gratis je recruitment guide

Je kunt niet zomaar een vacature online plaatsen en wachten tot de beste kandidaten zich aanmelden. Vanaf het moment dat de eerste sollicitatie binnen is tot aan de eerste werkdag, brengt het wervingsproces veel obstakels met zich mee. Gebruik daarom de recruitment guide die StudentJob speciaal voor jou heeft gemaakt! Door net die stap verder te gaan trek je niet alleen de beste kandidaten aan, maar maak je ze ook ambassadeurs van je merk. Hulp nodig bij het plaatsen van je vacature? Neem contact met ons op.

Medewerkers gezocht Wageningen
Medewerkers gezocht Wageningen

Vind werknemers in de commerciële sector in Wageningen

Studenten zijn perfect voor functies in de commerciële sector. Ze zijn namelijk vaak erg ambitieus en doelgericht. Als callcenter medewerker is dit ideaal, omdat ze dan elke maand zeker de doelen van het bedrijf kunnen behalen. Jonge werknemers blijven ook gemotiveerd wanneer ze beloont worden. Ook is dit met een bonus, werknemer van de maand of complimenten krijgen. StudentJob heeft een database met ruim 400.000 potentiele kandidaten die geinteresseerd zijn in werk. Plaats je vacature online en ontvang direct sollicitanten in je inbox.

Op zoek naar een studenten vacaturebank?

Ben je op zoek naar een een online vacaturebank die zich op studenten richt? StudentJob is onderdeel van YoungCapital, een van de grootste personeelsdienstverleners van Nederland. Bij StudentJob helpen we je bij het vinden van je ideale kandidaat binnen no time. We hebben een database van ruim 400.000 jong en gedreven kandidaten en kunnen snel en eenvoudig geschikte medewerkers voor je bedrijf vinden. Ben je geinteresseerd? Schrijf je bedrijf in en publiceer binnen 5 minuten je vacature online.

Medewerkers gezocht Wageningen

Plaats je gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale werknemer soepel te laten verlopen. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Op zoek naar studenten, stagiaires of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag!