Medewerkers gezocht Utrecht

Op zoek naar medewerkers in Utrecht?

Ben jij op zoek naar medewerkers in Utrecht? Dan heb je keuze genoeg bij StudentJob. StudentJob is de plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest regelen wij. StudentJob heeft namelijk een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Utrecht. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Utrecht.

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

StudentJob

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht Utrecht

Vind jong en gedreven personeel in Utrecht


  • Direct contact met je persoonlijke account manager.
  • Gratis vacature plaatsen voor nieuwe klanten.
  • Plaats snel en gemakkelijk je vacature online.
  • Een database met ruim 400.000 cv's.
  • Verhoogde merkbekendheid door middel van een eigen bedrijfspagina.

Vacatures voor avondwerk in Utrecht

Bij een vacature voor avondwerk zul je zeker in een een mum van tijd veel sollicitatie in je inbox ontvangen. De meeste studenten zijn overdag bezig met hun studie, waardoor ze in de avonduren tijd hebben voor een baan. Om de juiste kandidaat te vinden moet je eerst een aantrekkelijke functieomschrijving schrijven. Je kunt daar makkelijk de voordelen van de baan naar voren laten komen en de reden geven waarom juist deze baan perfect bij je doelgroep past. Het is belangrijk om altijd een probleem van je doelgroep op te lossen in je vacature. Voor meer tips over je functieomschrijving kun je een kijkje nemen bij onze tips voor werkgevers.

Medewerkers gezocht Utrecht
Medewerkers gezocht Utrecht

Ben je op zoek naar mbo-studenten voor je vacature?

StudentJob heeft een database met ruim 100.000 mbo-studenten die op zoek zijn naar een baan in Utrecht. Mbo-studenten hebben meestal veel ervaring in de praktijk en kunnen dus heel snel en gemakkelijk nieuwe taken en dingen leren. Omdat deze studenten dan ook meerdere keren per schooljaar op zoek zijn naar een stageplek is het makkelijk om je ideale match te vinden bij deze groep. Heb je geen idee hoe je mbo-studenten kunt aantrekken? No worries, want StudentJob helpt je hiermee. Je kunt snel en eenvoudig je bedrijf aanmelden.

StudentJob ondersteunt je bedrijf bij het vinden van personeel

Het vinden en aantrekken van nieuwe doelgroepen en medewerkers kan heel stressvol zijn. Daarom is StudentJob er om het wervingsproces van nieuwe medewerkers soepel te laten lopen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar parttime of fulltime medewerkers. Voor elke situatie heeft StudentJob veel tips voor jou! Daarom kun je gratis onze recruitment guide downloaden en je ideale werknemer vinden.

Medewerkers gezocht Utrecht

Plaats een gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat soepel te laten verlopen. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Met betaalde cv credits kan je contact- en cv gegevens van sollicitanten inzien die je wilt benaderen.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Op zoek naar studenten, stagiaires of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag!