Medewerkers gezocht Groningen

Op zoek naar medewerkers in Groningen?

Ben jij op zoek naar medewerkers in Groningen? Via StudentJob vind je ze zo. StudentJob is de plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest doen wij. Wij hebben een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Groningen. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Groningen.

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

StudentJob

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht Groningen

Vind jong en gedreven personeel in Groningen


  • Verhoogde merkbekendheid door middel van een eigen bedrijfspagina.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.
  • Je kunt gemakkelijk je eigen vacatures beheren.
  • StudentJob heeft een database met ruim 400.000 kandidaten beschikbaar.
  • Verhoogd aantal sollictatie door advies op maat.

Kandidaten voor oppaswerk in Groningen

Heb je werknemers nodig voor oppaswerk in Groningen? Dan zit je bij StudentJob goed. We hebben ruim 25.000 kandidaten die bereid zijn om als oppas te werken en die al ervaring hebben in deze sector. Voordat je je vacature voor oppaswerk online plaatst, moet je denken aan de volgende punten: vanaf welke leeftijd mag een kandidaat solliciteren? Is het belangrijk om ervaring met kinderen te hebben? Als je ondersteuning nodig hebt bij het plaatsen van je vacature, kun je contact met ons opnemen.

Medewerkers gezocht Groningen
Medewerkers gezocht Groningen

Registreer je en verhoog je merkbekendheid

Om de juiste kandidaat te vinden en meer dan 400.000 kandidaten te bereiken, kun je je bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob en je vacature plaatsen. Je vacatures worden geactiveerd en zijn dus direct beschikbaar voor al onze gedreven en gemotiveerd kandidaten. Door een bedrijfsprofiel aan te maken bij StudentJob, ontvang jij alle sollicitaties rechtstreeks in je inbox. De kandidaten die aan jouw zoekcriteria voldoen, ontvangen een e-mail melding over je vacature. Je kunt dan een overzicht van alle sollicitanten in je bedrijfsaccount terugvinden. Wil je zien hoe snel je aan de juiste kandidaat komt via StudentJob? Schrijf je in en plaats meteen een vacature.

Medewerkers voor een startersfunctie vinden

Heeft je bedrijf een startersfunctie openstaan? Dan zou je perfecte doelgroep jonge mensen zijn. Meestal zijn recent afgestudeerden of studenten die bijna klaar zijn met hun opleiding, op zoek naar een startesfunctie om hun werkervaring op te bouwen. Deze kandidaten zijn meestal op zoek naar functies waar er doorgroeimogelijkheden zijn. Recent afgestudeerden zijn dan ook meestal op zoek naar een fulltime baan voor langere termijn. Om te lezen hoe je deze groep aantrekt kun je gratis onze recruitment guide downloaden.

Medewerkers gezocht Groningen

Maak gebruik van je gratis vacature

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale werknemer snel en makkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Op zoek naar stagiaires, studenten of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag!