Medewerkers gezocht Nijmegen

Op zoek naar medewerkers in Nijmegen?

Ben jij op zoek naar medewerkers in Nijmegen? Dan zit je goed bij StudentJob. StudentJob is de plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest doen wij. Wij hebben een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Nijmegen. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Nijmegen.

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Een verhoogde bedrijfsimago

StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

StudentJob

Makkelijk en snel je vacature online plaatsen

Medewerkers gezocht Nijmegen

Vind jong en gedreven personeel in Nijmegen


  • Plaats snel en gemakkelijk je vacature online.
  • Nieuwe klanten kunnen een gratis vacature plaatsen.
  • Flexibele tarieven afgestemd op jouw behoeften.
  • StudentJob heeft een database met ruim 400.000 cv's.
  • Ontvang in een mum van tijd sollicitaties in je inbox

Medewerkers vinden voor de zomerperiode

Bijna alle fulltime medewerkers nemen hun vakantiedagen op in de zomer om even op vakantie te gaan met hun famillie of dergelijke. Bij studenten is dat net omgekeerd. Gedurende de zomerperiode is de vraag naar werk heel hoog voor studenten, dus je kunt veel flexibiliteit van hun kant verwachten. Omdat het dan ook een tijdelijke fulltime baan of parttime baan is, zijn ze veel goedkoper dan de oudere werknemers, maar de kwaliteit van het werk blijft gewoon goed. Studenten brengen dan ook nieuwe kennis aan je bedrijf en manier van werken.

Medewerkers gezocht Nijmegen
Medewerkers gezocht Nijmegen

Ben je op zoek naar zorgpersoneel?

Tijdens de pandemie is de vraag naar zorgpersoneel dubbel verhoogd. Gelukkig heeft StudentJob een database vol met studenten, stagiaires en afgestudeerden die op zoek zijn naar een baan in de zorg. Onze kandidaten hebben al werkervaring in deze sector, waardoor ze hun nieuwe kennis en ervaring toe kunnen passen bij jouw bedrijf. StudentJob heeft ruim 50.000 kandidaten die bereid zijn een om extra te helpen gedurende deze periode. Heb je personeel nodig gedurende deze angstwekkend periode? Laat StudentJob jou helpen om je ideale werknemer te vinden.

Bereik ruim 400.000 kandidaten via StudentJob

Om de juiste kandidaat te vinden, kun je je bedrijf gratis inschrijven bij StudentJob en je vacature plaatsen. De vacatures worden geactiveerd en zijn dus direct beschikbaar voor studenten, stagiaires en afgestudeerden in onze database. Door een bedrijfsprofiel aan te maken bij StudentJob, ontvang jij alle sollicitaties rechtstreeks in je inbox. De kandidaten die aan jouw zoekcriteria voldoen, ontvangen een e-mail melding over je vacature. Je kunt dan een overzicht van alle sollicitanten in je bedrijfsaccount terugvinden. Registreer je bedrijf en plaats meteen je vacature.

Medewerkers gezocht Nijmegen

Plaats een gratis vacature op StudentJob

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale werknemer snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kunt hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Je betaalt maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt. Met betaalde cv credits kan je contact- en cv gegevens van sollicitanten inzien die je wilt benaderen.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Op zoek naar studenten, stagiaires of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag!