Medewerkers gezocht Rotterdam

Op zoek naar medewerkers in Rotterdam?

Ben jij op zoek naar personeel in Rotterdam? Dan zit je goed bij StudentJob. StudentJob is dé plek waar bedrijven en studenten in contact met elkaar kunnen komen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vacature plaatsen, de rest doen wij. Wij hebben een grote database vol met enthousiaste kandidaten die aan de slag willen in Rotterdam. Je vindt binnen no time nieuwe medewerkers in Rotterdam.

Ben je nieuw bij StudentJob? Dan kun je een gratis vacature plaatsen! Heb je nog weinig ervaring met het schrijven van vacatures? Bekijk dan ons vacature voorbeeld ter inspiratie.

Redenen om voor StudentJob te kiezen


StudentJob

Je kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken

StudentJob

Ruim 400.000 potentiële kandidaten in onze database

StudentJob

Snel en gemakkelijk je vacature online plaatsen

StudentJob

Een verhoogd bedrijfsimago

Medewerkers gezocht Rotterdam

Vind jong en gedreven personeel in Rotterdam


  • Plaats een vacature in minder dan 5 minuten.
  • Professioneel advies van ons sales team.
  • Je kunt je vacatures gemakkelijk beheren.
  • Verhoogde merkbekendheid door middel van een eigen bedrijfspagina.
  • Ontvang in een mum van tijd sollicitaties in je inbox.

Er zijn genoeg kandidaten voor thuiswerk in Rotterdam

Door de pandemie zijn veel bedrijven begonnen met werken vanuit huis. Dit was voor de fulltime werknemers handig, maar het leverde meer baten op voor studenten. Bij thuiswerk kan een student makkelijker meer uren werken en het werk goed combineren met de studie en andere activiteiten. Dit betekent ook dat ze dan langer blijven werken bij je bedrijf. Er zijn ruim 225.000 jonge en gedreven kandidaten in onze database die op zoek zijn naar thuiswerk vacatures.

Medewerkers gezocht Rotterdam
Medewerkers gezocht Rotterdam

Ben je op zoek naar hbo-studenten?

Is je bedrijf op zoek naar studenten die in hun derde jaar of laatste jaar zitten? Dan zit je bij StudentJob goed. StudentJob heeft een database met ruim 130.000 kandidaten die een hbo-opleiding volgen. Meestal zijn deze studenten op zoek naar een baan met doorgroeimogelijkheden. Hbo-studenten zijn dan ook bereid om meer uren te werken aangezien ze bijna klaar zijn met hun studie of een tussenjaar hebben. Studenten die bijna afgestudeerd zijn, hebben vaak ook al veel werkervaring in verschillende sectoren en daardoor hoef je meestal minder tijd te besteden aan de inwerkperiode.

Op zoek naar stagiaires in Rotterdam?

Als je bedrijf op zoek is naar stagiares, heeft StudentJob ruim 125.000 kandidaten die op zoek zijn naar een stageplek in Rotterdam. De meeste studenten zijn op zoek naar stageplekken in de maanden januari, februari, augustus en september. Het is belangrijk om je stage vacature een paar maanden van te voren te plaatsen op onze site. Er is namelijk veel vraag, maar ook veel aanbod op de stagemarkt. Wees dus op tijd met het plaatsen van je vacature op StudentJob. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je stage vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Medewerkers gezocht Rotterdam

Maak snel gebruik van je gratis vacature

De zoektocht naar nieuwe personeel kan stressvol zijn. Het kost tijd, moeite en geld. StudentJob is er om de zoektocht naar de ideale kandidaat snel en gemakkelijk te maken. Als nieuwe klant weten we dat je wat twijfels kan hebben. Daarom bieden we onze nieuwe klanten de mogelijkheid om hun eerste vacature gratis te plaatsen op StudentJob. Heb je een potentiële kandidaat gevonden? Dan betaal je maar €10,- voor de contactgegevens van de sollicitanten die je interessant vindt.

Op zoek naar medewerkers in een bepaalde sector?

Ben je op zoek naar stagiaires, studenten of afgestudeerden?

Bedrijven die onze dienstverlening gebruiken:

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh
Gorillas
 Pepperminds
Aethon

Neem contact met ons op

Wil je snel en gemakkelijk jonge werknemers vinden? StudentJob helpt je graag: