Geld verdienen en besparen

Geld verdienen en besparen

Grote kans dat jij als student op zoek bent naar manieren om geld te verdienen. Studieboeken zijn immers duur, de tikkies vliegen je om de oren en het geld groeit je helaas niet op de rug. Je kunt natuurlijk lenen bij DUO, maar niet iedereen zit te wachten op een torenhoge studieschuld. Er blijven dan twee opties over: een bijbaan zoeken of snijden in je huidige uitgaven. In de blogs op deze pagina geven wij je allerlei tips en trucs op dit gebied, zodat ook jij binnen no-time lekker wat geld kunt verdienen en zo optimaal en onbezorgd van het studentenleven kunt genieten.

Filter op categorie

Alle Geld verdienen en besparen posts

Geld verdienen

Spoiler alert: verwacht tussen de blogs op StudentJob geen wonderbaarlijke trucs die je zomaar een hoop moneys opleveren. Als jij geld wilt verdienen als student, moet je daar nou eenmaal voor werken. The good news: bij StudentJob weten wij álles op het gebied van studentenwerk en hebben we allerlei handige tips voor je. Zo lees je in onze blogs bijvoorbeeld wat de best betaalde bijbaantjes zijn of hoe je in een korte tijd snel geld kunt verdienen als student, bijvoorbeeld met een tijdelijke klus of een geneesmiddelenonderzoek. Ook houden we je op de hoogte van de manieren waarop je online geld kunt verdienen als student. Geld verdienen vanuit je luie stoel is tegenwoordig ontzettend populair en dat is niet voor niets: het kost weinig tijd en je kunt lekker in pyjama aan de slag op elk moment van de dag. Vul bijvoorbeeld online enquêtes in of schrijf commerciële artikelen voor bedrijven. Verwacht geen enorme bedragen, maar online kun je heel eenvoudig wat extra geld verdienen. Benieuwd hoe je op een veilige manier online bij kunt verdienen? Of wil je lekker aan de slag met een bijbaan in jouw studentenstad? Via onze website scoor je direct een toffe baan die bij je past dankzij ons brede aanbod aan vacatures.

Geld besparen

Bijbaan in de pocket, maar geef je die verdiende centen veel te snel weer uit? Als je het slim aanpakt hoeft het studentenleven helemaal niet zo duur te zijn en kun je op allerlei gebieden geld besparen. Zeker als student is dit goed te doen, omdat je op veel plekken korting krijgt als je je studentenkaart laat zien. Ook zijn er handige kortingskaarten waarmee je veel geld kunt besparen op bijvoorbeeld boodschappen, avondjes uit of sportlessen. In onze blogs lees je niet alleen waar jij met korting kunt shoppen of eten, maar geven we ook een heleboel andere bespaartips. Denk hierbij aan manieren om je studentenkamer met een klein budget toch stijlvol in te richten of bijvoorbeeld lekkere gerechten voor een prikkie. Het is sowieso slimmer om je eigen eten klaar te maken dan onderweg een veel te dure sandwich te kopen op het station. Wedden dat je met onze bespaartips en een beetje creativiteit een stuk voordeliger uit bent volgende maand?